Antena Meniu Search
x

Alissa Maria, o fată de 12 ani din Gorj, dată dispărută. Polițiștii cer ajutorul populației

Alissa Maria, o fată de 12 ani din comuna Mușetești, județul Gorj, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă cu un ATV și nu s-a mai întors. Polițiștii fac apel la populație pentru a o găsi.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.09.2020, 20:42

fată dispărută în Gorj
O copilă de 12 ani din Mușetești a fost dată dispărută - IPJ Gorj
  • Fată de 12 ani din Mușetești, căutată de polițiștii gorjeni
  • Copila a plecat să-și facă poze în pădure și nu s-a mai întors
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

"La data de 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, cu privire la faptul că nepoata sa, Stăncioi Alissa Maria, de 12 ani, din comuna Mușetești, a plecat de la domiciliu cu un ATV pentru a realiza câteva fotografii în pădure și nu a mai revenit", se arată în comunicatul IPJ Gorj.

ATV-ul a fost găsit în apropierea DJ 665 Lăzărești, iar din verificări a rezultat faptul că minora ar fi plecat în municipiul Târgu Jiu.

La data plecării Alissa Maria era îmbrăcată cu pantaloni negri, încălțăminte sport albă, geacă albastră de blugi, peste care avea o altă geacă bleu de fâș.

Copil are 1.60-1,65 metri înălţime, constituţie astenică, greutate de aproximativ 40-45 kg și poartă aparat dentar, au transmis polițiștii.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea tinerei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alissa Maria, o fată de 12 ani din Gorj, dată dispărută. Polițiștii cer ajutorul populației