Antena Meniu Search
x

Un tânăr alpinist şi-a transmis propria moarte, live, pe YouTube: "Mi-au îngheţat degetele, alunec!" (Video)

Un tânăr alpinist a murit în timp ce făcea un live pe YouTube. Tragedia s-a produs, zilele trecute, pe Muntele Fuji, în Japonia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.10.2019, 15:04

Japonezul a alunecat în timp ce urca Muntele Fuji
Un tânăr alpinist japonez şi-a transmis propria moarte, live, pe YouTube - capturi video Twitter

Un tânăr alpinist a murit în timp ce făcea un live pe YouTube. Tragedia s-a produs luni, pe Muntele Fuji, în Japonia. 

Miercuri, salvamontiştii din prefectura Shizuoka au găsit cadavrul unui bărbat care a căzut în timp ce făcea o ascensiune pe Muntele Fuji din Japonia.

Salvatorii au lansat căutarea marți, după ce au primit mai multe apeluri de la internauţii care au urmărit livestream-ul japonezului în cauză.

Cadavrul a fost găsit la aproximativ 3.000 de metri altitudine, însă, deocamdată, autorităţile nu au confirmat că este vorba despre acelaşi alpinist care a făcut live-ul pe YouTube. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În clipul postat pe reţelele de socializare, tânărul este auzit în repetate rânduri plângându-se de degetele sale reci: "Degetele mă omoară. Dar trebuie să folosesc telefonul. Ar fi trebuit să am cu mine un pachet fierbinte".

Alpinist îşi transmite propria moarte, live, pe YouTube: "Mi-au îngheţat degetele, alunec!" 

Pe măsură ce bărbatul înaintează pe munte, calea acoperită cu zăpadă devine din ce în ca mai îngustă şi mai abruptă, iar poliţia crede că alipinistul era aproape de vârful muntelui.

"Oh, acest loc este alunecos, devine periculos. Încerc să merg pe lângă stânci, este o coborâre abruptă”, spune el. 

Apoi se aude spunând: "Așteaptă, alunec!".

Imediat, tânărul este văzut alunecând pe munte, apoi filmarea se încheie brusc.

Potrivit The Independent, se crede că bărbatul a călătorit de la Tokyo pentru a urca pe munte, dar identitatea sa nu a fost făcută publică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tânăr alpinist şi-a transmis propria moarte, live, pe YouTube: "Mi-au îngheţat degetele, alunec!" (Video)