Antena Meniu Search
x

Ambasador filmat când fură biografia lui Casanova dintr-o librărie, în Argentina (Video)

Camerele de supraveghere din librăria "El Ateneo Gran Splendid", din Buenos Aires, l-au filmat pe ambasadorul Mexicului în Argentina în timp ce fură o carte în valoare de 10 dolari.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.12.2019, 10:31

Camerele de supraveghere l-au filmat pe ambasadorul Mexicului în Argentina în timp ce fură o carte
Ambasador filmat când fură biografia lui Casanova dintr-o librărie, în Argentina - capturi video YouTube

Camerele de supraveghere din librăria "El Ateneo Gran Splendid", din Buenos Aires, l-au filmat pe ambasadorul Mexicului în Argentina în timp ce fură o carte în valoare de 10 dolari.

Oscar Ricardo Valero, ambasadorul Mexicului în Argentina a fost rechemat în ţară după ce o înregistare video îl arată pe diplomat când fură o carte dintr-o librărie.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum ambasadorul ia cartea cu pricina, o biografie a aventurierului italian Giacomo Casanova, şi o ascunde într-un ziar. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ghinionul bărbatului a fost că, în momentul în care a părăsit librăria, a sunat alarma. 

Ambasadorul a prezentat un bon pentru CD-urile pe care le cumpărase, dar nu şi pentru carte, care costa 640 de pesos, adică 10,10 dolari.

Ambsadorului Mexicului, rechemat în ţară

Ministrul mexican de externe Marcelo Ebrard a declarat că Valero va fi rechemat şi în acest caz va fi făcută o anchetă.

"Dacă se confirmă că înregistrarea video este autentică, el va fi eliberat din funcţie imediat. Toleranţă zero pentru necinste", a postat duminică Ebrard pe Twitter.

Președintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a numit incidentul „regretabil”, dar a cerut oamenilor să aștepte până când un comitet de etică va finaliza ancheta. 

Lopez Obrador a precizat, potrivit aa.com.tr, că ambasadorul va fi concediat dacă se va dovedi că, într-adevăr, Valero a furat cartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ambasador filmat când fură biografia lui Casanova dintr-o librărie, în Argentina (Video)