Antena Meniu Search
x

Andreea are doar 16 ani şi de trei zile a dispărut, împreună cu fiica ei de doar 8 luni. Poliţia o caută în toată ţara

Andreea are doar 16 ani şi de trei zile a dispărut, împreună cu fiica ei de doar 8 luni.

Andreea are doar 16 ani şi de trei zile a dispărut, împreună cu fiica ei de doar 8 luni
Andreea are doar 16 ani şi de trei zile a dispărut, împreună cu fiica ei de doar 8 luni. Poliţia o caută în toată ţara

Andreea are doar 16 ani şi de trei zile a dispărut, împreună cu fiica ei de doar 8 luni. Poliţiştii gorjeni caută o tânără de 16 ani, din Mătăsari, care a plecat de acasă împreună cu fiica sa, de 8 luni, în noaptea de vineri spre sâmbătă şi nu s-a mai întors la domiciliu, se arată într-un comunicat postat luni, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Andreea Roxana Mărgău, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în timpul nopţii de vineri, împreună cu fiica sa, în vârsta de 8 luni, şi nu a mai revenit.

'S-a constituit echipa operativă care a efectuat cercetarea la faţa locului şi, din verificările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că minora în cauză ar fi comunicat pe o reţea de socializare, cu un tânăr, de aproximativ 32 de ani, care domiciliază în municipiul Bucureşti. La data plecării, minora era îmbrăcată într-o pereche de blugi albaştri, bluză albastru închis, tricou de culoare neagră şi adidaşi negru cu alb', se precizează în comunicatul de presă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Andreea are doar 16 ani şi de trei zile a dispărut, împreună cu fiica ei de doar 8 luni. Poliţia o caută în toată ţara