Antena Meniu Search
x

Andreea, tânăra dată dispărută de familie la Sibiu: "Nu mă întorc acasă, părinţii mei sunt foarte stricţi"

Andreea, tânăra din Sibiu dată dispărută de familie a fost găsită de poliţişti, dar refuză să se întoarcă acasă. Fata spune că s-a îndrăgostit, s-a mutat cu iubitul său şi spune că nu se întoarce în sânul familiei orice ar fi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.02.2020, 17:33

Andreea, dată dispărută de familie nu mai vrea să revină în sânul familiei
Tânăra dată dispărută de familie la SIbiu a fost găsită, dar nu vrea să se întoarcă acasă - Observator.tv

Andreea, tânăra din Sibiu dată dispărută de familie a fost găsită de poliţişti, dar refuză să se întoarcă acasă. Fata spune că s-a îndrăgostit, s-a mutat cu iubitul său şi spune că nu se întoarce în sânul familiei orice ar fi.

Părinții tinerei n-ar fi de acord cu relaţia fetei, iar tânăra a decis să plece definitiv de acasă şi să stea în chirie cu iubitul ei, pentru că părinţii săi ar fi prea stricţi şi nici măcar nu o lăsau să iasă din casă.

Andreea: "Nu mă mai întorc acasă, orice ar fi"

Andreea M., fata de 18 ani din Tălmaciu dată dispărută de familie, a contactat redacția Ora de Sibiu. Tânăra spune că nu se află în pericol ci, dimpotrivă, este foarte îndrăgostită. A plecat de-acasă în urmă cu două săptămâni ca să se mute cu iubitul său la Slatina iar părinții ar fi dat-o dispărută la Poliție, deoarece nu sunt de acord cu relația lor. Andreea povestește că părinții săi sunt foarte stricți și că nu o lasă să iasă din casă. Au fost foarte supărați când au aflat că are o relație cu un tânăr din Cisnădie și i-au interzis categoric să se mai vadă cu acesta.

"În cursul acestei zile tânăra s-a prezentat la sediul IPJ Sibiu, unde a fost audiată de către ofiterul de investigații criminale care s-a ocupat de cazul său. A declarat că nu dorește să revină la domiciliu și este în afara oricărui pericol. În toată această perioadă nu a fost victima nici unei infracțiuni", informează şi IPJ Sibiu.

"Părinții mei sunt foarte stricți. Nici nu mă lasă să ies din casă. Eu nu am dispărut, am plecat de-acasă acum două săptămâni. Am stat trei zile cu prietenul meu la Cisnadie și acum locuim cu chirie în Slatina. Sunt foarte bine și nu vreau să mă întorc acasă, orice ar spune părinții mei. M-au sunat și de la Poliție și mi-au zis să mă duc la secție în două ore. Iubitul meu e plecat din țară și nu pot să mă duc. Și nici nu am bani. Eu sunt bine și vreau să rămân în Slatina. Nu mă întorc acasă. Părinții mei au numărul meu de telefon și știu unde să mă găsească”, a declarat Andreea.

Deşi a abandonat cursurile şcolii postliceale de asistenți medicali, pe care le urma, fata spune că nu intenționează să se lase de școală, iar pe viitor doreşte să devină asistentă medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Andreea, tânăra dată dispărută de familie la Sibiu: "Nu mă întorc acasă, părinţii mei sunt foarte stricţi"