Antena Meniu Search
x

S-a angajat ca spălător şi a ajuns şoferul anului. Iulian a obţinut totul prin muncă şi respect

Iulian Şerb, un bărbat de 47 de ani, din Sibiu, lucrează de 14 ani în cadrul societăţii de transport public în comun a Sibiului. În 2018, a fost desemnat șoferul anului.

Iulian Şerb, un bărbat de 47 de ani, lucrează de 14 ani în cadrul societăţii de transport public în comun a Sibiului. În 2018, a fost desemnat șoferul anului, la Sibiu.

El s-a angajat ca simplu spălător, după doar 4 ani a ajuns şofer pe troleibuz, apoi a început să conducă autobuzele. Iulian spune că nu şi-ar dori să facă nimic altceva şi îşi iubeşte meseria.

Iulian a precizat pentru presa locală că a avut tot timpul o purtare „ca la carte”, iar asta l-a ajutat în tot ce şi-a propus să facă.

"Nu am avut nicio reclamație, am fost mereu disponibil, nu am întârziat la muncă, iar astea au fost cele mai importante criterii în ceea ce privește alegerea mea ca cel mai bun șofer din 2018", spune Iulian Șerb.

Iulian mărturiseşte că nu se vede făcând altceva. I-au plăcut dintotdeauna troleibuzele, iar ele au fost "prima lui dragoste". Își aduce aminte că, atunci când era mic, s-a urcat pe locul unui șofer și s-a îndrăgostit de acea senzație de bine care l-a cuprins. Apoi doar și-a urmat visul.

Iulian Şerb spune că este împlinit pe aproape toate planurile, însă îşi doreşte foarte mult întemeierea unei familii, potrivit oradesibiu.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » S-a angajat ca spălător şi a ajuns şoferul anului. Iulian a obţinut totul prin muncă şi respect