Antena Meniu Search
x

Angajatele unui operator de telefonie mobilă din Turcia, împuşcate de un client nervos (Video)

Două angajate ale unui operator de telefonie din Turcia au fost împuşcate, în cursul zilei de miercuri, de un client nervos. Bărbatul era nemulţumit de faptul că avea prea mult de plată şi a decis să-şi facă singur dreptate. Acum, el este la închisoare, iar femeile au fost internate în stare gravă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.11.2019, 20:25

Angajatele împuşcate au ajuns la spital în stare gravă
Ahsen Demirci (stânga) şi Tugce Nur Yilmaz au fost împuşcate de un client nervos - The Sun Online

Două angajate ale unui operator de telefonie mobilă din Turcia au fost împuşcate, în cursul zilei de miercuri, de un client nervos. Bărbatul era nemulţumit de faptul că avea prea mult de plată şi a decis să-şi facă singur dreptate. Acum, el este la închisoare, iar femeile au fost internate în stare gravă.

Pistolarul a fost identificat până acum doar P. T., de 55 de ani, din Sakarya. Imaginile atacului au fost surprinse de o cameră de supraveghere instalată în incinta operatorului de telefonie mobilă.

Angajatele împuşcate de clientul nemulţumit, în stare gravă

Mai întâi se vede cum clientul, aşezat la o masă, discută cu una dintre angajate. Conform The Sun Online, la un moment dat, bărbatul extrem de nervos se ridică şi scoate un pistol.

Pe acelaşi subiect

Angajatele caută să se refugieze în zona din spate a magazinului. Însă două dintre ele nu au mai avut norocul să se poată refugia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ahsen Demirci, de 28 de ani, cade în genunchi, în spatele tejghelei, şi este împuşcată în cap. Tugce Nur Yilmaz, de 36 de ani, este împuşcată şi ea în zona stomacului.

Ambele victime au fost transportate la spital, în stare gravă. Atacatorul a fost arestat. Şi-a recunoscut fapta şi a dat vina pe un moment de rătăcire cauzat de furia necontrolată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Angajatele unui operator de telefonie mobilă din Turcia, împuşcate de un client nervos (Video)