Antena Meniu Search
x

ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală. Alertă de ninsori şi strat consistent de zăpadă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti. Alerta de ninsori este valabilă până vineri, ora 20.00.

ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală. Alertă de ninsori şi strat consistent de zăpadă - Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti. Alerta de ninsori este valabilă până vineri, ora 20.00.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 9 ianuarie, ora 20.00 - 11 ianuarie, ora 20.00, vremea în Capitală va fi închisă şi se vor semnala precipitaţii, în general, sub formă de ninsoare.

9 ianuarie, ora 20.00 - 10 ianuarie, ora 8.00

Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Stratul de zăpadă nou depus va fi, în general, de 6...10 cm. Vântul va sufla slab și moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h. Temperatura minimă, mai ridicată decât în noaptea precedentă, va fi de -2...-1 grad.

Pe acelaşi subiect

10 ianuarie, ora 8.00 - 11 ianuarie, ora 8.00

Vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului.

În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12...16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad.

11 ianuarie, ora 8.00 - 11 ianuarie, ora 20.00

Cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, potrivit ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală. Alertă de ninsori şi strat consistent de zăpadă