Antena Meniu Search
x

UPDATE! Antonescu își anunță DEMISIA pe Facebook!

Preşedintele PNL a declarat că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor, precizând că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii

 Preşedintele PNL a declarat că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor, precizând că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii

UPDATE 11:10 Crin Antonescu a ales calea virtuală pentru a declara că se va ține de cuvânt și va demisiona din fruntea Partidului Național liberal:

"La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat din campanie, neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum. Evident că îmi voi ţine cuvântul, nu s-a pus niciodată problema alfel. În şedinţa de la ora 14.00 voi anunţa colegii şi vom lua decizia acolo"

UPDATE 11:00 Crin Antonescu, a declarat că nu se pune problema ca PNL să revină în vreo combinaţie de guvernare cu PSD şi că partidul îşi va asuma misiunea de a da alternativa la guvernarea Ponta-PSD.

”Un lucru este clar şi asupra lui nu există dubiu, mai ales după ce am avut o consultare telefonică, azi-noapte, cu toţi preşedinţii de organizaţii din terioriu, cu parlamentari, liderii PNL: nu se pune problema ca PNL să revină în vreo combinaţie de guvernare cu PSD. Nu se pune problema ca PNL să nu îşi asume ce crede că este misiunea sa, împreună cu alţii, şi anume de a da alternativa la guvernarea Ponta-PSD”

El a mai anunţat că toate lucrurile care ţin de decizii, de natură organizatorică şi politică vor fi luate în zilele următoare.

”La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat din campanie, neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum. Evident că îmi voi ţine cuvântul, nu s-a pus niciodată problema alfel. În şedinţa de la ora 14.00 voi anunţa colegii şi vom lua decizia acolo”, a afirmat Crin Antonescu, conform Mediafax.

Antonescu a declarat, în mai multe rânduri, că dacă PNL obţine mai puţin de 20% la europarlamentare va demisiona de la şefia partidului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » UPDATE! Antonescu își anunță DEMISIA pe Facebook!