Antena Meniu Search
x

Anunţ pentru românii din diaspora care vor să voteze prin corespondență la alegerile parlamentare2020

Românii din diaspora mai au doar trei zile pentru înregistrare ca alegători prin corespondenţă, pentru alegerile parlamentare, termenul-limită fiind data de 22 octombrie 2020, anunță Autoritatea Electorală Permanentă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2020, 16:33

Anunţ pentru românii din diaspora care vor să voteze prin corespondență la parlamentare - Inquam Photos / Octav Ganea

Autoritatea Electorală Permanentă reamintește cetățenilor români cu domiciliul sau reședința în străinătate că au mai rămas doar trei zile pentru înregistrare ca alegători prin corespondenţă, termenul-limită fiind data de 22 octombrie 2020.

„Preşedintele AEP, Constantin-Florin Mitulețu-Buică reiterează apelul său către românii din străinătate de a opta pentru votul prin corespondență, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanță, fără cozi, fără deplasări, fără costuri și fără riscuri, mai ales în contextul incertitudinii legate de evoluția pandemiei de coronavirus”, se arată într-un comunicat AEP.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toate informațiile privind procedura de înscriere la votul prin corespondenţă sunt disponibile pe portalul www.votstrainatate.ro.

Până în prezent s-a înregistrat 27.711 români cu domiciliul sau reședința în străinătate ca alegători prin corespondenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Anunţ pentru românii din diaspora care vor să voteze prin corespondență la alegerile parlamentare2020