Antena Meniu Search
x

Apelul la 112 al tinerei care a spus că este răpită, în Olt, a fost o farsă

Apelul la 112 al unei tinere care a susținut că e răpită în Olt și sechestrată în portbagajul unei mașini a fost o farsă. Ea a fost identificată de polițiști în județul Ilfov și a declarat că a făcut o glumă, pentru a-și speria iubitul.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.10.2019, 22:20

Mașină de poliție și polițiști care o caută pe tânăra ce spunea că e răpită
Tânăra care a sunat la 112, în Olt și a spus că e răpită a declarat că a fost o farsă - Observator

Apelul la 112 al unei tinere care a susținut că e răpită în Olt și sechestrată în portbagajul unei mașini a fost o farsă. Ea a fost identificată de polițiști în județul Ilfov și a declarat că a făcut o glumă, pentru a-și speria iubitul.

La aproape 6 ore de la apelul care a pus în alertă polițiștii din mai multe județe, anchetatorii au reușit să o identifice pe tânăra care a sunat la 112.

A vrut să își sperie iubitul

Ea a fost depistată pe raza județului Ilfov și a spus polițiștilor că a făcut o glumă. A susținut că a sunat la 112 pentru a-și speria iubitul, care conducea cu viteză.

Atât tânăra, care are 34 de ani, cât și iubitul ei de 32 de ani urmează să dea socoteală pentru tot ce s-a întâmplat. Inițial s-a luat în calcul ca ei să fie audiați marți la Balș, acolo unde, după apelul la 112, s-a deschis un dosar pentru lipsire de libertate. Ulterior a fost abandonată această variantă, pentru că cei doi au dat declarații în București.

De la ce a pornit farsa

Tânăra este patroana unei firme și era în mașină cu iubitul ei. Cei doi locuiesc în Afumați, județul Ilfov. Pe drum, s-au luat la ceartă, iar ea a sunat atunci la 112, ca să-i dea o lecție. Se pare că semnalul s-a întrerupt după 20 de secunde, iar ulterior, când polițiștii au sunat înapoi, femeia nu a mai răspuns și a închis telefonul.

Cuplul a fost identificat când se afla aproape de București, în jurul orelor 19.00 - 20.00.

Alertă declanșată în mai multe județe

Tânăra a provocat o amplă operațiune după ce a sunat la 112, la ora 14.23. Apelul său a durat doar 20 de secunde, timp în care a fost auzită spunând ”Lasă-mă să cobor, lasă-mă să cobor!”

Apelul a fost identificat de STS în zona Piatra-Olt - Balș. 200 de polițiști s-au mobilizat nu doar în Olt, ci și în alte județe precum Argeș sau Giurgiu, pentru a identifica mașina în care femeia ar fi sechestrată.

Sute de automobile au fost oprite și verificate inclusiv în portbagaj în cele aproape 7 ore de alertă.

- Acest articol a fost actualizat - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Apelul la 112 al tinerei care a spus că este răpită, în Olt, a fost o farsă