Antena Meniu Search
x

Aplauze și covor de flori pentru directorul de liceu din Sighetu Marmației, răpus de Covid-19 [Video]

Profesori și elevi din Sighetu Marmației și-au luat rămas bun, joi, de la directorul Colegiului ”Dragoș Vodă”, Vasile Mih, care a murit răpus de coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.10.2020, 19:33

Aplauze și covor de flori pentru directorul de liceu din Sighetu Marmației, răpus de Covid-19 [Video]
Aplauze și covor de flori pentru directorul de liceu din Sighetu Marmației, răpus de Covid-19 [Video] - Facebook
  • Vasile Mih a fost confirmat pozitiv în 16 octombrie și a murit câteva zile mai târziu.
  • După moartea directorului, la colegiu s-a luat decizia ca toți elevii și profesorii să fie trimiși acasă, iar cursurile au fost mutate în online.

Înainte să îl ducă la cimitir, mașina cu sicriul directorului s-a oprit în fața colegiului, unde elevii și profesorii au aplaudat și au aruncat cu flori.

”Așa arată o viață de om dedicată școlii! Ne-am luat azi rămas bun de la directorul nostru, prof. dr. Vasile Mih, pe ultimul său drum spre eternitate”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a colegiului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vasile Mih a fost confirmat pozitiv în 16 octombrie și a murit câteva zile mai târziu.

Potrivit primarului din Sighet, Vasile Mih nu a mers la spital când a început să se simtă rău. Se trata acasă, fără să știe că este infectat cu noul coronavirus.

A ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației după ce soția lui l-a găsit inconștient, în casă.

După ce a fost testat pozitiv, Vasile Mih a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare. Din nefericire, din cauza complicaţiilor, Vasile Mih s-a stins la spital.

După moartea directorului, la colegiu s-a luat decizia ca toți elevii și profesorii să fie trimiși acasă, iar cursurile au fost mutate în online.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Aplauze și covor de flori pentru directorul de liceu din Sighetu Marmației, răpus de Covid-19 [Video]