Antena Meniu Search
x

Arestare Live în Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr care vindea ţigări, scandal cu Poliţia (Video)

Arestare Live în Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un tânăr de 18 ani a fost încătuşat cu scandal de poliţişti, în plină stradă. Tânărul striga că a fost bătut de poliţişti, în timp ce cinci agenţi încercau să îi pună cătuşele.

Arestare Live în Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr care vindea ţigări, scandal cu Poliţia
Arestare Live în Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr care vindea ţigări, scandal cu Poliţia - Observator

Arestare Live în Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un tânăr de 18 ani a fost încătuşat cu scandal de poliţişti, în plină stradă.

Tânărul striga că a fost bătut de poliţişti, în timp ce cinci agenţi încercau să îi pună cătuşele.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 11.15, în zona pieţei Lucian din Drobeta-Turnu Severin, în timpul unei razii a Poliţiei pentru prinderea celor care vând ţigări de contrabandă.

Pe acelaşi subiect

Imaginile filmate şi postate pe reţelele de socializare arată cinci agenţi de Poliţie care încearcă să încătuşeze şi să bage într-o autospecială un tânăr care plânge şi strigă că a fost bătut.

Cel care filmează, cel mai probabil un apropiat al tânărului, le reproşează agenţilor că l-au bătut pe tânăr şi că acesta este doar un copil.

După câteva zeci de secunde în care tânărul s-a zbătut să scape din mâinile poliţiştilor, agenţii au reuşit să îl încătuşeze pe suspect şi să îl bage în maşina de Poliţie.

În tot acest timp, zona a fost împânzită de zeci de oameni care au asistat la scandalul provocat de arestarea Live din Drobeta-Turnu Severin.

Reacţia Poliţiei după arestarea Live din Drobeta-Turnu Severin

După ce imaginile au fost postate pe reţelele de socializare de apropiaţii tânărului arestat, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi a transmis un comunicat de presă.

'Astăzi 19 ianuarie a.c., în jurul orei 11.15 mai multe patrule din cadrul dispozitivului de ordine și siguranță publică au fost solicitate să intervină în zona pieţei Lucian din municipiu, în vederea identificării mai multor persoane, cunoscute că se ocupă cu comercializarea de produse accizabile. Polițiștii erau angrenați în acţiuni de prevenire și combatere a comerțului cu produse accizabile. La faţa locului s-a procedat la legitimarea a două persoane de 18, respectiv 32 ani din localitatea Vinju Mare și Drobeta-Turnu Severin, care se ocupau cu vânzarea de produse accizabile. Pe timpul legitimării a intervenit un bărbat de 31 ani cu scopul de a împiedica polițiștii să ia măsurile legale. Tânărul de 18 ani a refuzat legitimarea și a încercat să se sustragă măsurilor luate de polițiști acesta a fost imobilizat și condus la sediul IPJ Mehedinți. Faţă de aceasta și bărbatul de 31 ani s-a luat măsura sancționării conform Legii 61/91 cu amendă în valoare de 5000 lei fiecare', se arată în informarea IPJ Mehedinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Arestare Live în Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr care vindea ţigări, scandal cu Poliţia (Video)