Antena Meniu Search
x

Arhiepiscopia Tomisului îi ia apărarea preotului care şi-a filmat cumnata la duş: 'Credea că este otrăvit'

Arhiepiscopia Tomisului a sărit în apărarea preotului din Constanţa acuzat de soţie că a ascuns o cameră de supraveghere în baie pentru a o filma pe sora ei în timp ce făcea duş.

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 13:10

Arhiepiscopia Tomisului îi ia apărarea preotului care şi-a filmat cumnata la duş
Arhiepiscopia Tomisului îi ia apărarea preotului care şi-a filmat cumnata la duş - Observator

Arhiepiscopia Tomisului a sărit în apărarea preotului din Constanţa acuzat de soţie că a ascuns o cameră de supraveghere în baie pentru a o filma pe sora ei în timp ce făcea duş.

Prin purtătorul de cuvânt, preotul Eugen Tănăsescu, Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că ceea ce se întâmplă în familia preotului Florinel Apostol (32 de ani) este regretabil, iar preotul este o victimă a soţiei sale care încearcă să îl discrediteze.

'S-a efectuat o cercetare intenă asupra situaţiei din care a rezultat următoarele: în familia preotului există un conflict casnic, regretabil, ce durează de ceva timp, pe rol fiind şi un proces civil de divorţ.

Pe acelaşi subiect

Având suspiciuni de adulter la adresa soţiei, preotul a instalat camere în toată casa, nu doar în baie cum eronat s-ar înţelege, cu scopul de a obţine dovezi în apărarea lui. Protul era îngrijorat că soţia ar fi putut să îi facă rău, prin intermediul unei medicaţii, soţia sa fiind medic. Aşa se explică prezenţa unei camere şi în baie deoarece acolo exista dulăpiorul cu medicamente. Camera din baie avea rolul de a supraveghea dulăpiorul cu medicamente. Preotul nu a avut niciodată intenţia de supraveghere a sorei minore a soţiei, aşa cum este acuzat', a declarat preotul Tănăsescu.

Astfel, conducerea Arhiepiscopiei Tomisului este de părere că preotul supraveghea dulăpiorul cu medicamente din baie, iar dintr-o greşeală camera a surprins şi mai multe momente în care sora minoră a soţiei preotului făcea duş.

În prezent, preotul Florinel Apostol este cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar de pornografie infantilă, după ce soţia şi socrii au depus o plângere împotriva sa, precum şi imaginile găsite de soţie în laptopul bărbatului.

De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului a explicat că soţia preotului este pasibilă de închisoare pentru că ar fi distribuit imaginile indecente cu sora sa şi pentru că le-ar fi obţinut în mod ilegal din laptopul soţului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Arhiepiscopia Tomisului îi ia apărarea preotului care şi-a filmat cumnata la duş: 'Credea că este otrăvit'