Antena Meniu Search
x

Asistentă condamnată la moarte, în China, după ce a ucis și gătit un medic. Bărbatul ar fi şantajat-o

O asistentă din China a fost condamnată la moarte, după ce a ucis un doctor care ar fi şantajat-o. Tânăra în vârstă de 25 de ani a gătit apoi rămăşiţele doctorului. Poliţiştii au găsit resturile aruncate în toaletă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.11.2020, 18:32

Tânăra a gătit rămăşiţele doctorului
Li Fengping, tânăra asistentă medicală care a ucis un medic - AsiaWire
  • Asistenta a vrut să se răzbune pe medicul şantajist
  • Tânăra a fost condamnată la pedeapsa cu moartea
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Incidentul a avut loc în oraşul Yulin. Asistenta a recurs la acest gest pentru a se răzbuna, notează mirror.co.uk. Medicul ar fi şantajat-o, cu scopul de a întreţine raporturi intime.

Potrivit rapoartelor locale, fata ar fi avut o relaţie cu şeful adjunct al secţiei de Ortopedie, din spitalul în care cei doi lucrau. 

Se pare că tânăra avea o dependenţă pentru jocurile de noroc şi avea constant nevoie de bani, aşa că i-a cerut în repetate rânduri diverse sume respectivului doctor. În schimb, aceasta trebuia să menţină relaţia. 

Evenimentul șocant s-a petrecut chiar în casa asistentei. Vecinii au rămas înmărmuriţi când autorităţile locale au ieşit din locuinţa tinerei cu o targă acoperită, pe care se afla corpul neînsufleţit al medicului. 

Asistenta a primit pedeapsa cu moartea. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Asistentă condamnată la moarte, în China, după ce a ucis și gătit un medic. Bărbatul ar fi şantajat-o