Antena Meniu Search
x

O fostă asistentă a recunoscut că a schimbat 5000 de copii la naştere

Pe patul de moarte, o asistentă de la maternitate a recunoscut că, în decurs de 12 ani, a schimbat peste 5000 de copii la naştere. Femeia a cerut iertare şi a explicat că a făcut totul pentru distracţie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 09.04.2019, 17:48

O asistentă a recunoscut că a schimbat 5000 de copii la naştere
O asistentă a recunoscut că a schimbat 5000 de copii la naştere - Profimedia Images / Ilustraţie

Pe patul de moarte, o asistentă de la maternitate a recunoscut că, în decurs de 12 ani, a schimbat peste 5000 de copii la naştere.

Femeia a cerut iertare şi a explicat că a făcut totul pentru distracţie.

Femeia, care suferă de cancer, a recunoscut pe patul de moarte că, timp de 12 ani, a schimbat la naştere peste 5000 de copii, la The University Teaching Hospital (UTH) din Zambia.

'Sufăr de cancer în fază terminală şi ştiu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele în faţa lui Dumnezeu şi în faţa tuturor oamenilor, în special în faţa femeilor care au născut la spitalul UTH în perioada în care eu am lucrat acolo', a declarat Elizabeth Mwewa, potrivit tuco.co.ke.

Pe acelaşi subiect

Fost asistentă a explicat că vrea să moară împăcată şi crede că oamenii o vor ierta pentru faptele ei.

'Nu am nimic de ascuns acum. În cei 12 ani în care am lucrat la maternitate, am schimbat între ei peste 5000 de copii. Ştu că am păcătuit şi sper ca Dumnezeu să mă ierte. De asemenea, îi rog pe oameni să mă ierte pentru lucurile diabolice pe care le-am făcut unor copii nevinovaţi. Ştiu că unele cupluri au divorţat după ce au făcut teste ADN şi au aflat că bebeluşii nu le aparţineau', a declarat fosta asistentă.

Femeia a cerut iertare şi a explicat că motivul pentru care a schimbat la naştere peste 5000 de copii a fost faptul că era distractiv.

Anchetă a autorităţilor în cazul asistentei

Autorităţile din Zambia au deschis o anchetă de amploare după ce povestea fostei asistente a devenit virală pe reţelele sociale şi a ajuns în toată lumea.

Potrivit unei investigaţii preliminare, referitor la cazul celor 5000 de copii care ar fi fost schimbaţi la naştere, între anii 1983 şi 1995, numele asistentei care a recunoscut că este vinovată nu apare în Registrul Naţional al Asistentelor din Zambia.

Mai mult, anchetatorii spun că, din primele cercetări, numele fostei asistente nu a fost găsit nici în registrele spitalului UTH, notează lusakatimes.com. Ancheta însă continuă.

NOTĂ: Acest articol a fost actualizat cu poziţia anchetatorilor, care, deocamdată, nu au putut să confirme afirmaţiile asistentei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O fostă asistentă a recunoscut că a schimbat 5000 de copii la naştere