Antena Meniu Search
x

Astra Giurgiu şi-a aflat ADVERSARELE din grupele Ligii Europa

Astra Giurgiu şi-a aflat adversarele din grupa E a Ligii Europa în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

Astra Giurgiu şi-a aflat adversarele din grupa E a Ligii Europa în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

Astfel, Astra Giurgiu va întâlni echipele Viktoria Plzen (Cehia), AS Roma (Italia) şi Austria Viena (Austria), în Grupa E a Ligii Europa.

Primul meci al Astrei va fi cu Austria Viena, în data de 15 septembrie, pe teren propriu, de la ora 20.00.

În etapa a doua, Astra va juca în deplasare cu AS Roma, în 29 septembrie, de la ora 22.05.

Giurgiuvenii vor întâlni apoi echipa Viktoria Plzen, în 20 octombrie, de la ora 22.05, în deplasare, şi în 4 noiembrie, de la ora 20.00, pe teren propriu.

Ultimele două meciuri ale Astrei în grupele Ligii Europa sunt programate astfel: în 24 noiembrie, de la ora 22.05, cu Austria Viena în deplasare şi în 8 decembrie, de la ora 20.00, cu AS Roma pe teren propriu.

Viktoria Plzen este campioana en-tire a Cehiei. În turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, Plzen a trecut de formaţia azeră Qarabag, după 1-1 în deplasare şi 0-0 acasă, înainte de a fi eliminată de Ludogoreţ Razgrad, după 0-2 în deplasare şi 2-2 acasă.

În acest sezon, Viktoria ocupă locul 5 în prima ligă cehă, cu şapte puncte după patru etape, la trei puncte d eldierul Sparta Praga.

Şi AS Roma a ajuns în Liga Europa din Liga Campionilor. După ce a ocupat anul trecut locul 3 în Seria A, formaţia care îl are în lot pe portarul Bogdan Lobonţ a fost eliminată în play-off-ul Ligii Campionilor de FC Porto, după 1-1 în deplasare şi 0-3 acasă.

AS Roma a disputat un singur meci în Serie A, scor 4-0, cu Udinese, pe teren propriu.

Austria Viena a terminat pe locul 3 ediţia trecută a campionatului. În acest sezon, Autria Viena este pe locul 5, cu nouă puncte după cinci etape, la trei puncte de liderul Sturm Graz.

În Liga Europa, austriecii au intrat în turul al doilea preliminar, eliminând formaţia albaneză FK Kukesi, cu 1-0 acasă şi 4-1 în deplasare. Apoi, au trecut de Spartak Trnava din Slovacia, la penaltiuri (0-1 acasă şi 1-0), şi de Rosenborg, în play-off, cu două victorii identice cu 2-1.

Astra a evolua în preliminariile Ligii Campionilor, fiind eliminată în turul al treilea de FC Copenhaga. Ajunsă în play-off-ul Ligii Europa după acel eşec, campioana României a eliminat formaţia West Ham United, scoruri 1-1 la Giurgiu şi 1-0 la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Astra Giurgiu şi-a aflat ADVERSARELE din grupele Ligii Europa