Antena Meniu Search
x

Astrele şi cele mai FIERBINŢI picanterii! Cum sunt bărbaţii în pat şi ce secrete ascund, în funcţie de zodie!

Astrele ne ajută să îi înţelegem mai bine pe cei de lângă noi, descriindu-le, în linii mari, caracterul, ori să descoperim mai uşor cu cine suntem comptabili în dragoste, dar iată că sunt şi alte informaţii utile pe care le putem afla despre parenerii noştri, în funcţie de zodie: cum sunt în pat.

Astrele ne ajută să îi înţelegem mai bine pe cei de lângă noi, descriindu-le, în linii mari, caracterul, ori să descoperim mai uşor cu cine suntem comptabili în dragoste, dar iată că sunt şi alte informaţii utile pe care le putem afla despre parenerii noştri, în funcţie de zodie: cum sunt în pat.

Berbec

Sexul rapid

Berbecul are tot timpul multe de făcut şi nu stă prea bine la capitolul “răbdare”. Nu are timp de preludiu, şoapte tandre sau alte “dulcegării”. Partidele de sex scurte şi la obiect sunt preferatele lui, dar asta nu înseamnă că nu îţi oferă, din când în când, şi momente de tandreţe.

Taur

Sexul de dimineaţă

Taurul este destul de leneş şi oboseşte repede. Seara, după o zi de muncă, preferă să moară de foame decât să-şi încălzească o farfurie de mâncare. Aşa că noaptea nu este momentul lui preferat pentru sex. În schimb, sexul de dimineaţă îi dă energie pentru întreaga zi.

Gemeni

Sexul prin telefon

Ştii deja că vorbeşte mult şi că se pricepe de minune la cuvinte. De asemenea, ceea ce aude îl excită mai mult decât ceea ce vede sau simte. De aceea, sexul prin telefon este preferatul lui, oricât de ciudat ar părea asta pentru un bărbat. Totuşi, nu va renunţa la partidele de sex clasice.

Rac

Sexul romantic

Racul este un romantic şi în pat, nu doar în afara lui. Lumina lumânărilor, muzica în surdină, o lenjerie sexy şi atingerile tandre îl excită mai mult decât ai crede. Dacă îi şopteşti şi nişte cuvinte tandre – nu vulgare – poţi fi sigură că nu va mai avea nevoie de o altă femeie.

Leu

Sexul în grup

Ştii deja că Leul este foarte vanitos şi îi place să fie admirat şi lăudat de cât mai multe persoane. Se mândreşte cu priceperea lui în ale sexului şi e dornic să ofere “atenţia” lui unui număr cât mai amre de femei, da rnu îl deranjează nici să fie invidiat de bărbaţi. Swingul şi sexul în grup sunt preferatele lui.

Fecioară

Sexul zgomotos

Acest bărbat care e foarte cuminte la prima vedere, are preferinţe sexuale la care nu te-ai aştepata. Una dintre ele este sexul cât mai zgomotos fiindcă îl excită gemetele tale de plăcere. Ba chiar nu l-ar deranja să te audă ţipând cuvinte vulgare când te aproii de orgasm.

Balanţă

Sexul de împăcare

Evident că nu o să caute ceartă doar ca să aveţi de ce vă împăca. Dar sexul de împăcare rămâne primul în lista lui de favorite. Uşurarea pe care o simte după gândul că te-ar putea pierde îl face să te aprecieze mai mult şi să se implice cu trup şi suflet în partida de sex.

Scorpion

Sexul fără prejudecăţi

Când iubeşte, Scorpionul se dăruieşte cu trup şi suflet, dar aşteaptă acelaşi lucru din partea ta. Pentru el, nimic nu este prea mult atâta timp cât îţi face plăcere. De aceea adoră sexul lipsit de prejudecăţi, în care nimeni nu spune NU la nimic şi nimeni nu judecă nimic.

Săgetător

Sexul în locuri publice

Gândul că ar putea fi prins făcând ceva indecent îl excită foarte tare pe Săgetător, care e dornic să încerce sexul pe plajă sau în mare, în toaleta clubului, în parc sau măcar… în maşina personală. Dacă nu a făcut niciodată sex în astfel de locuri, cu siguranţă a încercat masturbarea în locuri publice. 

Capricorn

Sexul clasic

Niciun loc nu e mai potrivit pentru sex decât patul lui de acasă şi nicio poziţie nu e mai bună decât cea a misionarului. Capricornul este destul de cuminte când vine vorba de sex şi preferinţele lui ţi s-ar putea plictisitoare. Dar nu trebuie decât să-i ceri şi va accepta să-ţi îndeplinească orice fantezii sexuale.

Vărsător

Sexul interzis

Libertinul Vărsător se simte cel mai bine atunci când încalcă regulie. De aceea îl atrage mult sexul extraconjugal, sexul cu soţia prietenului, sexul cu o femeie mai în vârstă – orice adolescent din această zodie are o slăbiciune pentru vreo profesoară sexy pe care visează să o seducă chiar în clasă.

Peşti

Sexul în apă

Peştele se simte cel mai bine în apă, aşa că aici îi şi place să facă sex. Totuşi e destul de cuminte, aşa că preferă cada, duşul sau un jacuzii. Sexul în pare sau piscina publică nu îl încântă pentru că e destul de pudic şi temător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Astrele şi cele mai FIERBINŢI picanterii! Cum sunt bărbaţii în pat şi ce secrete ascund, în funcţie de zodie!