Antena Meniu Search
x

ALERTĂ DE SECURITATE la baza Andrews, unde sunt staţionate avioanele preşedintelui SUA - UPDATE

Baza aviatică Andrews din Maryland, unde sunt staţionale avioanele Air Force One, a fost închisă joi, în urma unei alerte de securitate. Conducerea bazei aeriene Andrews a anunţat pe Twitter că un incident armat ar fi avut loc la centrul medical Marlcolm Grow, unde au fost trimise echipe de intervenţie. Accesul în bază a fost închis, iar personalul a fost sfătuit să se adăpostească.

Baza aviatică Andrews din Maryland, unde sunt staţionale avioanele Air Force One, a fost  închisă joi, în urma unei alerte de securitate. Conducerea bazei aeriene Andrews a anunţat pe Twitter că un incident armat ar fi avut loc la centrul medical Marlcolm Grow, unde au fost trimise echipe de intervenţie. Accesul în bază a fost închis, iar personalul a fost sfătuit să se adăpostească.

Ulterior, alerta de la baza aeriană Andrews a fost ridicată şi nu a fost găsit niciun atacator, au anunţat joi autorităţile.

Potrivit unor surse din serviciile de securitate, citate de NBC News, alarma a fost dată după ce o persoană a alertat serviciile de securitate pentru că a văzut personal militar înarmat cu puşti, pentru un exerciţiu.

Informaţia a fost confirmată de secretarul american al apărării.

Baza Andrews, în care locuiau, în 2010, circa 3.000 de oameni, este cunoscută pentru că găzduieşte cele două avioane Boeing VC-25 folosite de preşedintele Statelor Unite.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ALERTĂ DE SECURITATE la baza Andrews, unde sunt staţionate avioanele preşedintelui SUA - UPDATE