Antena Meniu Search
x

Atac de Revelion în Manchester. Oameni înjunghiați într-o gară din oraș

Un atac sângeros a fost comis de Revelion într-o gară din Manchester, Marea Britanie. Trei oameni au fost înjunghiați de un individ care, potrivit martorilor, a strigat Allah Allah.

Atacatorul din Manchester imobilizat de polițiști
Un atac armat a fost comis de Revelion în Manchester, trei oameni au fost înjunghiați - Twitter/Sam Clark

Un atac sângeros a fost comis de Revelion într-o gară din Manchester, Marea Britanie. Trei oameni au fost înjunghiați de un individ care, potrivit martorilor, a strigat Allah Allah.

Atacul a fost comis în stația Victoria din Manchester, care e una dintre gările importante din oraș, dar și stație de tramvai. Incidentul sângeros s-a consumat pe platforma din zona tramvaielor, la ora locală 20.52 (22.52 ora României).

Atac comis cu un cuțit de bucătărie

Sam Clack, producător al postului britanic BBC a fost martor al atacului și a spus că individul s-a năpustit asupra oamenilor cu un cuțit de bucătărie cu lamă lungă.

Individul a înjunghiat doi civili, un bărbat și o femeie care sunt în stare foarte gravă, dar și un polițist, care a fost rănit la umăr. Cele 3 victime au fost spitalizate.

”Se pare că a fost o luptă, dar femeia a început să țipe într-un mod înspăimântător. Am văzut poliția cum venea spre el. Iar el s-a îndreptat spre mine. Am coborât privirea și am văzut un cuțit de bucătărie cu mâner negru și cu o lamă de 30 de centimetri. Era înfricoșător, pur și simplu înfricoșător”, a spus Sam Clack.

Atacatorul din Manchester a strigat ”Allah”

Producătorul a povestit pentru BBC că un bărbat înjunghiat și femeia care îl însoțea, ambii de aproximativ 60 de ani, au fost scoși din Gara Victoria de către echipele de urgență. Martorul mai spune că l-a auzit pe atacator strigând ”Allah”.

”L-am auzit pe individ spunând: Atât timp cât bombardați aceste țări, asemenea lucruri vor continua să se întâmple”, a mai spus Sam Clack.

Video cu imobilizarea atacatorului

O înregistrare video difuzată de televiziunile britanice arată momentul în care atacatorul a fost imobilizați de polițiști în stația de tramvai din cadrul gării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Circulația trenurilor și a tramvaielor a fost oprită în stația Victoria în urma incidentului. Oficialii din Manchester au transmis că, în ciuda atacului, nu a fost anulat focul de artificii de Revelion, însă măsurile de securitate au fost sporite în oraș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Atac de Revelion în Manchester. Oameni înjunghiați într-o gară din oraș