Antena Meniu Search
x

Atacurile abominabile de la Istanbul au creat PANICĂ şi HAOS în întreaga lume. SUA, oripilate de triplul atentat-sinucigaș

SUA au condamnat atacurile teroriste comise marți, pe aeroportul internațional Ataturk din Istanbul, care au făcut cel puțin 36 de morți și au asigurat Turcia de sprijinul său.

SUA au condamnat atacurile teroriste comise marți, pe aeroportul internațional Ataturk din Istanbul, care au făcut cel puțin 36 de morți și au asigurat Turcia de sprijinul său.

“Aeroportul internațional Ataturk, ca și aeroportul din Bruxelles, care a fost atacat anterior în acest an, este simbolul conexiunilor internaționale și al legăturilor care ne unesc”, a afirmat purtătorul de cuvânt al executivului american, Josh Earnest.

“Rămânem loiali în sprijinul nostru pentru Turcia, aliatul nostru și partenerul nostru în NATO, ca și pentru toți prietenii și aliații noștri în lume, în timp ce continuăm să înfruntăm amenințarea terorismului”, a adăugat el.

Autoritățile aeroportuare din New York și din New Jersey au anunțat după aceste atacuri că și-au înăsprit măsurile de securitate în aeroporturile Kennedy, LaGuardia și Newark Liberty.

Poliția a adăugat “patrule foarte vizibile echipate cu arme tactice” în aceste aeroporturi din nord-estul SUA. Aceste măsuri “vin să se adauge diferitelor patrule antiteroriste desfășurate după atacul într-un club din Orlando”, comis în 12 iunie de un individ inspirat de SI și care a făcut 49 de morți.

Cel puțin 36 de persoane, între care și cetățeni străini, au fost ucise în triplul atentat-sinucigaș, a anunțat premierul turc, indicând ca autor Statul Islamic.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Atacurile abominabile de la Istanbul au creat PANICĂ şi HAOS în întreaga lume. SUA, oripilate de triplul atentat-sinucigaș