Antena Meniu Search
x

Atenţie la gheaţă! Zeci de persoane au ajuns la spital, în ultimele ore, din pricina căzăturilor

Doar la Spitalul Judeţean Buzău, peste 30 de persoane s-au prezentat, în ultimele 12 ore, cu fracturi de membre, după ce au căzut pe gheaţă. Şi la Secţia de Urgenţe din Focşani, zeci de persoane au primit îngrijiri medicale, în ultima zi, după ce au alunecat pe stradă.

Doar la Spitalul Judeţean Buzău, peste 30 de persoane s-au prezentat, în ultimele 12 ore, cu fracturi de membre, după ce au căzut pe gheaţă. Şi la Secţia de Urgenţe din Focşani, zeci de persoane au primit îngrijiri medicale, în ultima zi, după ce au alunecat pe stradă.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, începând de miercuri seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU s-a constatat o creştere semnifictivă a persoanelor cu fracturi. 

Peste 30 de oameni au venit la spital cu mâini sau picioare rupte după ce au căzut pe gheaţă pe troatuarele din oraş. Patru dintre pacienţi au suferit fracturi grave şi au avut nevoie de intervenşii chirurgicale, potrivit sursei citate.

În municipiul Buzău, străzile şi trotuarele sunt acoperite cu un strat gros de polei, după ce marţi seară a apărut fenomenul de ploaie îngheţată, după care a început să ningă. Astfel, în acest moment, sub stratul nou de zăpadă este şi unul de polei.

Pe acelaşi subiect

Şi la Spitalul Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani a crescut, în ultima perioadă, numărul persoanelor care s-au prezentat în unitatea pentru îngrijiri medicale după ce au alunecat pe gheaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Alina Cosma, în ultima zi, 29 de persoane au ajuns la spital cu entorse, fracturi sau luxaţii, după ce au alunecat pe gheaţă. Două dintre acestea au necesitat internare.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Atenţie la gheaţă! Zeci de persoane au ajuns la spital, în ultimele ore, din pricina căzăturilor