Antena Meniu Search
x

Aterizare de infarct a unui avion Antonov pe aeroportul din Koln (Video)

Aterizarea de infarct a unui avion Antonov An-124, pe aeroportul din Koln, a fost filmată de un martor la eveniment, acesta precizând că piloţii au reuşit aducerea avionului la sol în timp ce rafale puternice de vânt loveau aeronava din lateral.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.12.2019, 23:17

Aterizare incredibilă pe aeroportul din Koln
Manevră incredibilă de aterizare, pe aeroportul din Koln - Captura Video / Youtube

Aterizarea de infarct a unui avion Antonov An-124, pe aeroportul din Koln, Germania, a fost filmată de un martor la eveniment, acesta precizând că piloţii au reuşit aducerea avionului la sol în timp ce rafale puternice de vânt loveau aeronava din lateral.

Manevra a început ca o aterizare normală, dar imediat ce roata din față a atins solul, angrenajul principal s-a ridicat din nou și, din cauza vântului transversal, a plutit lent, spre dreapta.

Manevră de infarct a unor piloţi, pe aeroportul din Koln

Deși, cei mai mulți piloți ar fi ridicat imediat aeronava şi ar fi încercat din nou aterizarea, piloţii AN-124 au reuşit cumva stabilizarea aeronavei şi au contracarat vântul puternic, aterizând în siguranţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avionul Antonov AN-124 este unul dintre cele mai mari avioane de marfă din lume și este folosit adesea pentru zboruri charter. În prezent, există doar trei operatori civili Antonov An-124 la nivel mondial, Antonov Design Bureau, Maximus Air și Volga Dnepr Airlines.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Aterizare de infarct a unui avion Antonov pe aeroportul din Koln (Video)