Antena Meniu Search
x

Un austriac s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, lăsând bilet de adio. În iulie, avea nuntă cu o româncă (Video)

Un austriac de 48 de ani s-a spânzurat de balustrada podului de la Mărăcineni, în Buzău. Bărbatul era logodit cu o româncă, împreună cu care ar fi trebuit să facă nuntă în iulie.

Un austriac s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, lăsând bilet de adio. În iulie, avea nuntă cu o româncă - buzoienii.ro

Un austriac de 48 de ani s-a spânzurat de balustrada podului de la Mărăcineni, în Buzău. Bărbatul era logodit cu o româncă, împreună cu care ar fi trebuit să facă nuntă în iulie.

Cei care au trecut, ieri după-amiază, pe lângă podul de la Mărăcineni, au avut parte de o privelişte oribilă. Cadavrul unui bărbat atârna chiar la jumătatea podului spânzurat cu o frânghie lungă de șase metri. 

Bărbatul a legat funia de balustrada podului, și-a pus lațul de gât și a sărit în gol. 

Un localnic a văzut grozăvia şi a sunat la 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de poliție și SMURD. 

Pe acelaşi subiect

Operaţiunea de coborâre a cadavrului a fost una destul de dificilă, pompierii fiind nevoiţi să traverseze cu barca un braț al râului, după care colegii lor de pe pod să coboare trupul inert.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Austriacul urma să facă nuntă în iulie

Rudolf H. este cetățeanul austriac găsit spânzurat ieri, sub podul de peste râul Buzău. Bărbatul locuia la iubita sa din Mărăcineni, iar pe 27 iulie urma să aibă loc nunta.

Potrivit reporterbuzoian.ro, ieri, bărbatul a părăsit domiciliul, certat cu iubita sa. 

Austriacul a plecat de acasă, iar iubita sa susține că nu a mai știut de el până la amiază, atunci când poliția i-a descoperit trupul atârnând de podul de la Mărăcineni.

A lăsat un bilet de adio

În locul din care s-a aruncat, Rudolf a lăsat un bilet de adio redactat în limba germană. Polițiștii îl vor analiza și vor stabili motivul care l-a împlins pe austriac la sinucidere.

Oamenii legii trebuie să mai reconstituie acum ultimele ore ale bărbatului în vârstă de 48 de ani.

Cu puțin timp înainte ca el să plonjeze în gol, cu lațul de gât, câțiva șoferi l-au văzut plimbându-se pe pod, cu o funie în mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un austriac s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, lăsând bilet de adio. În iulie, avea nuntă cu o româncă (Video)