Antena Meniu Search
x

Momentul în care cele două avioane Eurofighter se prăbușesc, după o coliziune în aer

Două avioane de tip Eurofighter s-au ciocnit în aer în nordul Germaniei, luni în jurul amiezii. Momentul în care cele două aparate se prăbușesc a fost filmat de către un martor.

de Redactia Observator

la 25.06.2019, 09:11

Avioane prăbușite în Germania
Accident aviatic cu două avioane Eurofighter, în nordul Germaniei - DPA Images / Thomas Steffan

Două avioane de tip Eurofighter s-au ciocnit în aer în nordul Germaniei, luni în jurul amiezii. Momentul în care cele două aparate se prăbușesc a fost filmat de către un martor.

Accidentul aviatic a avut loc în jurul orei 14:00, ora locală, în zona Mecklenburg-Vorpommern. 

Cele două avioane Eurofighter au decolat fără probleme de la baza aeriană din Laage, însă, în urma unor neînțelegeri, s-au atins în zbor la viteze de sute de kilometri pe oră, fiind grav avariate. 

Deși ambii piloți au reușit catapultarea, doar unul dintre ei a fost găsit în viață, atârnând de crengile unui copac. Mai târziu au fost descoperite rămăşiţe umane despre care s-au stabilit că erau de la al doilea pilot care, cel mai probabil, a murit la impactul cu solul.

Angajatul unui club de golf a reușit să filmeze momentul în care cele două aeronave se prăbușesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este o zi tristă pentru forțele noastre aeriene. Am pierdut un soldat într-un accident aviatic. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și camarazii lui", a declarat Ursula Von Der Leyen, ministrul german al Apărării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Momentul în care cele două avioane Eurofighter se prăbușesc, după o coliziune în aer