Antena Meniu Search
x

Două avioane cu muncitori români decolează vineri de la Iași spre Germania

Două avioane cu muncitori sezonieri români sunt programate să decoleze vineri către Germania de la Iași. Directorul aeroportului a cerut prezența Jandarmeriei.

de Redactia Observator

la 10.04.2020, 09:14

Muncitpri sezonieri români veniți în Germania, pe aeroportul din Berlin
Muncitori sezonieri români plecați de la Cluj au ajuns pe Aeroportul din Berlin, 9 aprilie 2020 - AP
  • Cursele decolează între 13.00 și 14.00.
  • Aproximativ 350 de muncitori vor pleca.

Două avioane cu muncitori sezonieri români sunt programate să decoleze vineri către Germania de la Iași. Directorul aeroportului a cerut prezența Jandarmeriei.

Cele două zboruri sunt programate de la Iași spre Germania la ora 13.00 (destinația Baden-Baden, cursă operată de Tui Fly) și 13.30 (destinație Nuremberg, zbor operat de Sunexpress).

Directorul Aeroportului din Iași a estimat că aproximativ 350 de muncitori români vor pleca spre Germania cu cele două zboruri. Într-o declarație pentru Agenția News.ro, el a transmis că primul autocar a venit deja la aeroport și că a cerut prezența jandarmilor, pentru a evita situația de joi de la Cluj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Cluj, prezența a 1500 de muncitori sezonieri români a fost criticată joi pentru nerespectarea regulilor de distanțare socială, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Germania a confirmat joi că a fost aprobată venirea a 40 de mii de muncitori sezonieri străini în aprilie și a altor 40 de mii în luna mai.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Două avioane cu muncitori români decolează vineri de la Iași spre Germania