Antena Meniu Search
x

Revolta unei avocate față de restricțiile "fără logică" impuse de autorități: "Să purtați voi mască atunci când sunteți singuri pe stradă"

Avocata Silvia Uscov din Baroul București, extrem de activă pe rețelele de socializare, a răbufnit față de restricțiile "fără logică" impuse de autorități, pe care clasa politică se așteaptă "să le respectăm ca niște analfabeți functionali".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.10.2020, 09:17

Avocata Silvia Uscov
Revolta unei avocate față de restricțiile fără logică impuse de autorități - Facebook
  • Avocata a răbufnit față de măsurile luate în ultima vreme de Guvern.
  • Silvia Uscov este cunoscută pentru sesizările înaintate către Avocatul Poporului cu privire la măsurile din perioada stării de urgență și de alertă.

Silvia Uscov a postat un nou mesaj de revoltă pe pagina de Facebook. 

"După ce le acordați funcții și privilegii, ii lăsați sa se bucure de ele ani de zile, observați ba ca ar fi comis vreo infracțiune, ba ca nu aveau nici BAC-ul.

Și apoi ne chemați la vot, ca așa este exercițiul democratic, ni-i plasați pe liste in locuri fruntașe pe oameni care nu se mai bucura de respectul nostru și numărați voturile ca Roberta (sau, pentru iubitorii de literatura naționala, ca steagurile lui Pristanda).

După care ne impuneți legi care nu sunt legi pentru ca încalca Constituția României și ne amendați pentru ca nu suntem atât de prosti pe cât vreti și/sau credeți voi.

Ne spuneti ca nu aveți una sau alta sa combateti pandemia, ne arătați cu degetul. Voi sunteți fără vina atunci când donați altor state echipamente medicale și permiteți importul unor produse neconforme. Apoi impuneți restricții fără logica și va așteptați ca noi sa le respectam ca niște analfabeți functionali, cum va ies vouă in statistici. Sa purtați voi masca atunci când sunteți singuri pe strada și sa o dați jos când va așezati alături de prieteni la restaurant.

Generația aceasta de copii și studenți este de sacrificiu, dar vor fi viitori conducători, viitori medici, viitori avocați sau magistrați. Bine ca am auzit glumele nepotrivite pe care le fac asistenții universitari la cursuri online, glume pe care și le permit din “intimitatea” casei, dar care niciodată nu ar fi fost spuse într-un amfiteatru al Facultății de Drept.

Sa nu ne spuneti de criza economică ce ne așteaptă, ca doar ii punem pe pensionari sa munceasca mai mult, pe ceilalti sa strângă din dinti, vindem și ultimele active ale țării și suntem ocupati cu balaurul anti-corupției, dar doar cât sa organizați proteste și sa nașteti specialiști și experți in...nimic.

Atentati și la ultima fărâma de decenta data de religie și folosiți la turatie maxima algoritmii pana ne intra in cap ca nu suntem nici femei, nici bărbați, doar niște prosti...de gen.

In rest...numai de bine!", a scris tânăra avocată pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit clujust.ro, Silvia Uscov este cunoscută pentru sesizările înaintate către Avocatul Poporului cu privire la măsurile din perioada stării de urgență și de alertă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Revolta unei avocate față de restricțiile "fără logică" impuse de autorități: "Să purtați voi mască atunci când sunteți singuri pe stradă"