Antena Meniu Search
x

Băiat de 16 ani înjunghiat pe stradă, la Botoșani. Agresorul e căutat în tot orașul

Un băiat de 16 ani din Botoșani a ajuns la spital, duminică seara, după ce a fost înjunghiat, în spate, cu un cuţit, de persoane necunoscute. Copilul a reușit să ajungă acasă, de unde a sunat la 112.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.11.2020, 19:50

Băiat de 16 ani înjunghiat pe stradă, la Botoșani. Agresorul e căutat în tot orașul
Băiat de 16 ani înjunghiat pe stradă, la Botoșani. Agresorul e căutat în tot orașul - Monitorul de Botoșani
  • După atac, băiatul a fugit acasă iar părinții lui au sunat la 112.
  • Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce polițiștii au pornit în căutarea și identificarea autorului faptei. 

Din primele verificări a rezultat ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar în urma agresiunii a reușit să ajungă la domiciliul său, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112. 

Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce polițiștii au pornit în căutarea și identificarea autorului faptei. 

Potrivit presei locale, tatăl copilului ar fi povestit că incidentul a avut loc pe Pietonalul Unirii, în faţa unei cafenele. Din câte se pare, băiatul a intervenit într-un conflict încercând să îi despartă pe alţi doi tineri care se certau.

În acel moment însă, adolescentul a fost înjunghiat în partea dreaptă din spate. Sperial, băiatul a fugit acasă şi le-a spus părinţilor că a fost înjunghiat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Băiat de 16 ani înjunghiat pe stradă, la Botoșani. Agresorul e căutat în tot orașul