Antena Meniu Search
x

O mamă din Vaslui îşi caută cu disperare băiatul dispărut de cinci zile. Mihai a plecat de acasă după ce s-a certat cu tatăl vitreg

O mamă din Vaslui îşi caută cu disperare fiul dispărut de cinci zile din localitatea Popeni, comuna Zorleni. Băiatul a plecat de acasă pe 1 Mai şi nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 08:53

O mamã din localitatea Popeni, comuna Zorleni, îsi cautã cu disperare bãiatul
O mamă din Vaslui îşi caută cu disperare băiatul dispărut de cinci zile. Mihai a plecat de acasă după ce s-a certat cu tatăl vitreg - Facebook

O mamă din Vaslui îşi caută cu disperare fiul dispărut de cinci zile din localitatea Popeni, comuna Zorleni. Băiatul a plecat de acasă pe 1 Mai şi nu s-a mai întors.

O mamã din localitatea Popeni, comuna Zorleni, îsi cautã cu disperare băiatul cel mare, care a plecat de acasã pe 1 Mai. Minorul s-ar fi certat cu tatăl vitreg, iar ca rãzbunare şi-a luat fratele mai mic şi a plecat de acasã.

Fratele cel mic a fost găsit la rude, însă poliţiştii din Zorleni desfãsoarã în continuare ample actiuni de cãutare a băiatului de 16 ani.

Mama sa a fãcut apel şi pe Facebook, cerând ajutor oricui poate da informaţii care pot duce la găsirea fiului ei. 

„Copil dispãrut la data de 1 Mai, din satul Popeni, comuna Zorleni, numele acestuia este Iftode Mihai! La data disparitiei era îmbrãcat cu: maletã verde, vestã gri, blugi negri, adidasi maro. Dacã îl vedeti sau l-ati vãzut, contactati serviciul 112 sau mergeti la cel mai apropiat post de politie”, este mesajul postat pe Facebook de mama băiatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Politistii desfãsoarã ample cãutãri în zonã.

„Este semnalatã disparitia minorului de 16 ani, de cãtre mama sa, care a depus plângere. Colegii nostri din Zorleni desfãsoarã operatiuni de cãutare. Pânã acum nu a fost gãsit”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mamă din Vaslui îşi caută cu disperare băiatul dispărut de cinci zile. Mihai a plecat de acasă după ce s-a certat cu tatăl vitreg