Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 18 ani din Ploiești a murit călcat de tren. Băiatul s-ar fi aruncat în fața locomotivei

Tragedie în Prahova, seara trecută, după ce un tânăr de 18 ani s-ar fi aruncat în fața trenului, între stațiile CFR Buda și Florești.

Un tânăr de 18 ani din Ploiești a murit călcat de tren. Băiatul s-ar fi aruncat în fața locomotivei - ziarulincomod.ro
  • Mecanicul locomotivei l-ar fi văzut pe băiat cum se plimba de-a lungul liniei de cale ferată.
  • Tânărul de 18 ani nu a mai putut fi salvat.

Echipajele ISU venite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața baiatului, din cauza leziunilor grave.

Potrivit ph-online.ro, accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurarile în care s-a produs tragedia.

Surse apropiate anchetei, citate de ziarulincomod.ro, susțin că tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se în fața trenului.

Mecanicul locomotivei ar fi declarat că l-a văzut pe băiat cum se plimba de-a lungul liniei de cale ferată, pentru ca la un moment dat să se arunce direct în fața locomotivei. 

Ce spune IPJ Prahova

În această seară (ieri n.r.), în jurul orelor 21:15 am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de trenul Regio nr. 3012, care circula pe relația de cale ferată Brașov - București, între Stațiile C. F. Florești și Buda.

Echipa operativă a constatat că la km feroviar 79+50m, lângă firul II de cale ferată, se afla o persoană, care a fost declarată decedată de cadrele medicale prezente la fața locului. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din Ploiești.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani din Ploiești a murit călcat de tren. Băiatul s-ar fi aruncat în fața locomotivei