Antena Meniu Search
x

Băiatul unei familii de români din Italia și-a înjunghiat tatăl ca să-și apere mama. Adolescentul are 16 ani

Băiatul unui familii de români din Italia și-a înjunghiat tatăl, după ce a sărit în apărarea mamei sale, agresată în mod repetat de soț. Adolescentul de 16 ani a încercat să-și despartă părinții, în timpul unui scandal violent, când lucrurile au luat o întorsătură dramatică.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.11.2020, 19:24

Băiatul unei familii de români din Italia și-a înjunghiat tatăl ca să-și apere mama. Adolescentul are 16 ani
Băiatul unei familii de români din Italia și-a înjunghiat tatăl ca să-și apere mama. Adolescentul are 16 ani - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Băiatul a încercat să-și despartă părinții, în timpul unui scandal violent, însă a fost bruscat și el, moment în care și-a pierdut cumpătul și și-a înjunghiat tatăl.
  • Adolescentul de 16 ani a fost reținut pe loc și acuzat de tentativă de omor

Potrivit roma.corriere.it, episodul extrem de violent s-a petrecut în locuința familie din localitatea Ardea, de lângă Roma. Băiatul și ceilalți doi frați mai mici asistau încă o dată la o ceartă urâtă între părinții lor, aflați în prag de divorț, când fiul cel mare a decis să-i ia partea mamei. 

În acel moment, tatăl lui l-a împins spre o ușă de sticlă care s-a spart. Furios, băiatul a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și și-a înjunghiat de două ori tatăl în abdomen. 

Bărbatul de 37 de ani, care muncea ca zidar în Italia, a căzut la pământ, într-o baltă de sânge.

Soția a sunat la 112 iar bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde a fost operat, având în continuare un prognostic rezervat.

Adolescentul de 16 ani a fost reținut pe loc și acuzat de tentativă de omor. El a fost închis în centrul de detenție pentru minori din via Virginia Agnelli, la Roma. 

Anchetatorii au aflat ulterior că în familia de români au existat numeroase episoade violente și că atât femeia, cât și cei trei copii ai ei au fost supuși unor agresiuni greu de acceptat din partea bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băiatul unei familii de români din Italia și-a înjunghiat tatăl ca să-și apere mama. Adolescentul are 16 ani