Antena Meniu Search
x

Băieţelul din Pecineaga a fost găsit mort de paznicii fermei de porci din localitate (Video)

Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani dispărut în urmă cu şase zile din Pecineaga, a fost găsit mort de doi paznici ai fermei de porci care foloseşte bazinele de decantare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2019, 11:46

Iulian Alexandru Biţică, găsit mort în Pecineaga
Băieţelul din Pecineaga a fost găsit mort de paznicii fermei de porci din localitate - Observator.tv / Politia Romana

Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani dispărut în urmă cu şase zile din Pecineaga, a fost găsit mort de doi paznici ai fermei de porci care foloseşte bazinele de decantare.

Trupul neînsufleţit găsit în această dimineaţă, în primul bazin de dejecţii al complexului de porci din Pecineaga, a fost identificat şi, potrivit autorităţilor, "nu prezintă leziuni vizibile de violență".

Bazinul fusese golit zilele trecute până la o adâncime medie de aproximativ 2 metri, fiind verificat de un scafandru voluntar, dar şi cu un sonar.

"Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului. 

Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Polițiștii constănțeni au schimbat încadrarea juridică în dosarul morții copilului din Pecineaga și anchetează in rem infracțiunea de ucidere din culpă. Până acum, dosarul a fost deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Reamintim că Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort, în această dimineaţă, la ora 8.30, în primul bazin de dejecţii al fermei de porci din Pecineaga.

Băieţelul de 8 ani dispăruse în urmă cu 6 zile, pe 2 noiembrie, jurul orei 15.00, în timp ce se juca în faţa casei sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băieţelul din Pecineaga a fost găsit mort de paznicii fermei de porci din localitate (Video)