Antena Meniu Search
x

Balena spion, filmată când returnează un smart-phone căzut în mare (Video)

Balena spion care a dezertat din armata rusă şi a ajuns în apele Norvegiei ţine din nou prim planul în media, acum graţie unui eveniment mult mai simpatic.

de Redactia Observator

la 07.05.2019, 17:02

Balena spion a dezertat din armata rusă
Balena spion îi amuză pe turişti cu trucurile ei - Captura Youtube

Balena spion care a dezertat din armata rusă şi a ajuns în apele Norvegiei ţine din nou prim planul în media, acum graţie unui eveniment mult mai simpatic.

Isa Opdahl şi prietenii ei se plimbau cu o barcă în Marea Norvegiei, în apropiere de Hammerfest, în momentul în care femeia şi-a scăpat smart-phone-ul în apă.

Balena spion a recuperat smart-phone-ul unei femei din apele Mării Norvegiei

Conform The Sun, Femeia se gândea că dispozitivul este complet pierdut însă a avut parte de o surpriză de proporţii.

Pe acelaşi subiect

Balena spion care a dezertat din armata rusă se afla în zonă. A recuperat smart-phone-ul şi l-a ridicat pentru a-l returna proprietarei.

Martorii au imortalizat momentul şi chiar au rămas uimiţi de modul în care balena s-a bucurat precum un câine care returnează băţul aruncat de stăpân.

Povestea din spatele balenei spion continuă să fie una cu multe necunoscute.

Balena spion a evadat de la baza navală din Murmansk

Balena a fost descoperită în apele Norvegiei având asupra ei un ham special pe care ar fi fost montată o cameră de filmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ancheta a scos la iveală că balena făcea parte dintr-un proiect experimental al armatei ruse şi că mamiferul ar fi dezertat.

Profesorul Audun Rikardsen merge pe varianta conform căreia proiectul s-ar desfăşura în apropiere de baza navală a armatei ruse din Murmansk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Balena spion, filmată când returnează un smart-phone căzut în mare (Video)