Antena Meniu Search
x

Momentul în care două femei sunt la un pas de a fi înghițite de o balenă cu cocoașă, în largul coastelor Californiei

Două femei care se aflau cu caiacele în largul coastelor californiene au fost la un pas de a fi înghițite de o balenă cu cocoașă. Incidentul a fost filmat de un martor aflat pe plajă.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 04.11.2020, 14:32

Două femei au fost la un pas de a fi înghițite de o balenă cu cocoașă, în largul Californiei
Două femei au fost la un pas de a fi înghițite de o balenă cu cocoașă, în largul Californiei - Facebook
  • Două femeie au fost la un pas de a fi înghițite de o balenă cu cocoașă.
  • Cele două au scăpat nevătămate, însă s-au ales cu o sperieură cumplită.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Julie McSorley și Liz Cotriel priveau balenele cu cocoașă, pe plaja Avila, când au decis să se apropie de mamiferele marine. Cele două au pornit cu caiacele în larg. Însă, la scurt timp, o balenă a înotat chiar pe sub ele și a ieșit brusc la suprafață, potrivit CNN.

Cele două femei au fost la un pas de a fi înghițite de mamiferul marin, însă au scăpat nevătămate. Caiacele lor s-au răsturnat, iar ele au căzut în apă. Întregul incident a fost surprins de un martor aflat pe plajă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Brusc, am văzut balena ieșind la suprafața apei și m-am gândit: O, nu, e prea aproape. Dintr-o dată am simțit cum mă ridic, apoi am căzut în apă. Nu am crezut că voi supraviețui”, a declarat Liz Cottriel.

Balenele cu cocoașă se hrănesc de obicei cu pești mici. Aceste mamifere sunt populare în rândul observatorilor de balene, deoarece sunt active la suprafață și deseori sar afară și lovesc apa cu aripioarele sau cu cozile.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul în care două femei sunt la un pas de a fi înghițite de o balenă cu cocoașă, în largul coastelor Californiei