Antena Meniu Search
x

Bani din cer! 600.000 de dolari zburau pe stradă, oamenii îi strângeau de zor. Poliţia a anunţat că cine nu-i returnează, va fi acuzat de jaf (video)

Bani din cer! 600.000 de dolari zburau pe stradă, oamenii îi strângeau de zor. Poliţia a anunţat că cine nu-i returnează, va fi acuzat de jaf. Totul s-a întâmplat miercuri de dimineaţă, la Indianapolis.

Bani din cer! 600.000 de dolari zburau pe stradă, oamenii îi strângeau de zor
Bani din cer! 600.000 de dolari zburau pe stradă, oamenii îi strângeau de zor. Poliţia a anunţat că cine nu-i returnează, va fi acuzat de jaf

Bani din cer! 600.000 de dolari zburau pe stradă, oamenii îi strângeau de zor. Poliţia a anunţat că cine nu-i returnează, va fi acuzat de jaf. Totul s-a întâmplat miercuri de dimineaţă, la Indianapolis.

Ușa din spate a unui camion blindat s-a deschis în timp ce se deplasa pe autostradă, moment în care banii care se aflau în mașină au început să zboare în toate direcțiile. Mai mulți saci plini cu bani au căzut din vehicul, spre bucuria celorlalți participanți la trafic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul unui autobuz a tras pe dreapta, a coborât din vehicul și a strâns niște bancnote înainte de a își continua drumul. La fel au procedat și alți patru bărbați, care au prins din mers un sac cu bani și s-au făcut nevăzuți. 

După estimările autorităților, în jur de 600.000 de dolari s-au împrăștiat pe autostrada aglomerată. Autoritățile locale au blocat traficul pe autostradă și au ajutat pasagerii camionului să strângă ce a mai rămas din bani. 

De asemenea, autoritățile au anunțat ca persoanele care au plecat cu bani vor fi acuzate de jaf, dacă nu îi returnează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bani din cer! 600.000 de dolari zburau pe stradă, oamenii îi strângeau de zor. Poliţia a anunţat că cine nu-i returnează, va fi acuzat de jaf (video)