Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat după ce a fost prins conducând fără permis, a lovit cu maşina o poliţistă şi a bătut un jandarm

Un bărbat din Hârşova, a fost reţinut si apoi arestat de poliţiştii ialomiţeni după ce a fost prins conducând fără permis şi a lovit cu maşina o poliţistă care l-a oprit la un fitru rutier si apoi a bătut un jandarm.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 10.11.2020, 07:25

Şoferul prins fără permis a încercat să scape de Poliţie, fugind de la faţa locului.
Şoferul prins fără permis a încercat să scape de Poliţie, fugind de la faţa locului. - Facebook / Poliţia Română
  • Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins conducând fără permis.
  • Şoferul a lovit cu maşina o poliţistă şi a bătut şi un jandarm.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa, un bărbat de 32 de ani din Hârşova a fost depistat în cadrul unui filtru rutier de un echipaj de poliţie, în timp ce conducea un autoturism raza oraşului Ţăndărei fără a deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la faţa locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o poliţistă ce se afla în filtrul rutier.

Bărbatul a fost urmărit şi interceptat în scurt timp pe raza oraşului Ţăndărei, iar în momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii şi picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliţie. Întrucât şoferul mirosea a alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat cât şi prelevarea de probe biologice de sânge, scrie News.ro.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” şi „ultraj”.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bărbat arestat după ce a fost prins conducând fără permis, a lovit cu maşina o poliţistă şi a bătut un jandarm