Antena Meniu Search
x

Soț și soție din Bacău, găsiți morți în beciul cu vin. Un vecin care a intrat după ei a murit și el

Două persoane, soț și soție, au murit după ce au intrat în beciul cu vin și s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Un vecin care a mers după ei, la câteva ore, a murit și el. Alți trei bărbați au ajuns la spital, dintre care unul în stare de inconștiență.

de Redactia Observator

la 21.10.2019, 10:02

Doi bărbați din Comănești, Bacău, scoși morți dintr-un beci cu vin
Cei doi bărbați au murit intoxicați cu dioxid de carbon - Arhivă

Două persoane din Bacău, soț și soție, au murit după ce au intrat în beciul cu vin și s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Un vecin care a mers după ei, la câteva ore, a murit și el. Alți trei bărbați au ajuns la spital, dintre care unul în stare de inconștiență.

Tragedia a avut loc duminică seara. Deși inițial s-a crezut că este vorba despre doar două persoane moarte, bilanțul este și mai negru. Un cuplu, soț și soție, dar și un vecin, au pierit în beciul unde se afla vin la fermentat, fiind scoși fără suflare de către pompieri.

Un al patrulea bărbat, de 46 de ani, în stare de inconștiență, a fost transportat imediat la spital cu o ambulanță a SAJ. Potrivit desteptarea.ro, alți doi tineri, conștienți, au ajuns la Urgențe.

Din primele informații, aceștia s-au intoxicat cu bioxidul de carbon emanat ca urma a fermentației vinului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Soț și soție din Bacău, găsiți morți în beciul cu vin. Un vecin care a intrat după ei a murit și el