Antena Meniu Search
x

Bărbat bătut de 500 de localnici furioşi, pentru că a batjocorit şi omorât o fetiţă de 9 ani

Sute de localnici şi-au vărsat furia şi au bătut fără milă un bărbat, înainte de a-l preda poliţiei. Omul era căutat după ce a violat şi omorât o fetiţă de doar nouă ani, în nordul Argentinei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.10.2020, 18:45

Câmp
Trupul fetiţeia fost găsit pe un câmp nu depărtate de casă - Shutterstock
  • Martorii au declarat autorităților că fetiţa a fost văzută ultima dată alături de agresor.
  • Copila de doar 9 ani nu s-a mai întors niciodată acasă.

Mai multe imagini video au fost postate pe reţelele de socializare, în care José Guaymas, întins la pământ, era lovit cu pumnii şi picioarele în orașul El Manantial din San Miguel de Tucumán.

Autorităţile îl căutau de câteva zile pe tânărul de 25 de ani, fiind acuzat că a violat-o şi ucis-o pe micuţa Abigail Riquel.

Șeful poliției regionale din Tucumán, Ricardo Fresneda, a declarat pentru o televiziune locală că până la 500 de persoane au participat la bătaia lui Guaymas, care se afla gol, în stare de inconştienţă, când ofițerii au ajuns la fața locului. Unii dintre rezidenți ar fi încercat să îi dea foc bărbatului, în timp ce alții l-au atacat cu machete.

Ziarul argentinian Perfil a raportat că Riquel a primit permisiunea părinților săi să viziteze casa unei fete pentru a se juca, sâmbătă la ora 9:00, dar nu s-a întors niciodată acasă.

Martorii au declarat autorităților că micuţa Riquel a fost văzută ultima dată pe stradă, mergând alături de tânărul de 25 de ani şi ţinându-se de mână. Nimeni nu a acţionat atunci, nimeni nu s-a gândit că ar fi putut urma ceva rău.

Corpul neînsufleţit al copilei a fost găsit fără haine, într-o zonă împădurită din satul Villa Muñecas, la aproximativ 1000 de metri de casa ei. Capul lui Riquel era acoperit de murdărie și hainele ei au fost găsite împrăștiate pe pământ.

O sursă din anchetă a declarat, potrivit Daily Mail, că fetiţa a încercat să se salveze, dar a sfârşit sufocată, apoi lovită în cap cu bucăţi tari de pământ de agresor.

Guaymas fusese eliberat din închisoare miercurea trecută, după ce stătuse câteva luni în închisoare pentru săvârşirea unui jaf. Ajuns acasă omul ar fi încercat să se spânzure.

„El și-a amenințat întotdeauna mama și era mereu drogat”, a declarat un vecin pentru presa locală din San Miguel de Tucumán. „Nu am avut niciodată încredere în el pentru că și-a petrecut viața fiind mereu drogat . M-am speriat că i se va întâmpla ceva fiicei mele de trei ani.”

Un avocat al apărării a luat legătura cu procuratura luni pentru a aranja predarea voluntară a suspectului și pentru a evita sinuciderea lui Guaymas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bărbat bătut de 500 de localnici furioşi, pentru că a batjocorit şi omorât o fetiţă de 9 ani