Antena Meniu Search
x

Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă femeia l-a bătut măr când a încercat să o batjocorească

Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă a sfârşit bătut măr de femeie, dar şi cu dosar penal. Bărbatul şi-a făcut curaj şi a băut bine înainte să se prezinte în faţa soacrei, care i-a spus că are ceva de vorbit cu el.

Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă a sfârşit bătut măr de femeie, dar şi cu dosar penal.

Bărbatul şi-a făcut curaj şi a băut bine înainte să se prezinte în faţa soacrei, care i-a spus că are ceva de vorbit cu el.

Între cei doi exista deja un conflict, cauzat de faptul că soacra îl acuza că îşi înşală nevasta, fiica femeii.

Enervându-se teribil, bărbatul a intrat în casa soacrei, i-a rupt hainele de pe ea și a încercat să o batjocorească. Femeia a ripostat și l-a bătut pe ginere, care n-a avut nici cea mai mică şansă să se apere.

Soacra bărbatului a depus şi plângere la poliție, iar bărbatul s-a prezentat la secția de Poliție prezentând numerose vânătăi, în urma altercației. Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a petrecut incidentul, bărbatul fiind acuzat şi de tentativă de viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă femeia l-a bătut măr când a încercat să o batjocorească