Antena Meniu Search
x

Bărbat din Craiova, arestat preventiv după ce a obligat o tânără să se prostitueze, după care a încercat să o omoare

Un bărbat de 29 de ani din Craiova a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, după ce a obligat o tânără de 22 de ani din judeţul Olt să practice prostituţia, iar când fata a refuzat să mai facă acest lucru, a încercat să o omoare

Un bărbat din Craiova a obligat o tânără de 22 de ani să se prostitueze, iar când fata a refuzat să mai facă asta, a încercat să o omoare
Bărbat din Craiova, arestat preventiv după ce a obligat o tânără să se prostitueze, după care a încercat să o omoare

Un bărbat de 29 de ani din Craiova a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, după ce a obligat o tânără de 22 de ani din judeţul Olt să practice prostituţia, iar când fata a refuzat să mai facă acest lucru, a încercat să o omoare, lovind-o intenţionat cu autoturismul, după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe data de 26 aprilie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au prins un bărbat de 29 de ani, din Craiova, acuzat că ar fi exploatat sexual o tânără şi apoi ar fi încercat să o omoare, lovind-o intenţionat cu autoturismul.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că din luna octombrie a anului trecut şi până în prezent, bărbatul a racolat şi ar fi exploatat sexual în mai multe localităţi din ţară o tânără de 22 de ani din judeţul Olt.

De asemenea, pe data de 21 aprilie, după ce ea a refuzat să mai practice prostituţia, bărbatul a lovit-o intenţionat cu autoturismul, în timp ce tânăra se afla în afara carosabilului, ulterior conducătorul auto părăsind locul accidentului.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar vineri, instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi tentativă la infracţiunea de omor calificat, el fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Craiova, arestat preventiv după ce a obligat o tânără să se prostitueze, după care a încercat să o omoare