Antena Meniu Search
x

Bărbat din Maramureș cu soția în mașină a intrat în șanț și în gard, și a strigat la polițiști: "Nu vă apropiați, suntem pozitivi!"

Un bărbat din Maramureș, cu soția în mașină, a intrat în șanț și în gard, apoi a strigat la polițiști: "Nu vă apropiați, suntem pozitivi!". Cei doi veneau tocmai de la Constanța, bărbatul condusese mai bine de 700 de km.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.06.2020, 11:49

Coronavirus România
Duba albă din stânga, oprită în gard, e mașina în care a călătorit cuplul de maramureșeni - Observator.tv
  • Cei doi soți se întorceau de la Constanța.
  • Bărbatul condusese neîntrerupt peste 700 de km.

Doi soți din Maramureș au ajuns marți de dimineață aproape de casă, la Leoardina, după un drum de peste 700 de km cu dubița familiei. Veneau de la Constanța și mașina a ieșit de pe șosea, intrând în șanț și oprindu-se într-un gard. Când au ajuns la locul accidentului, polițiștii au avut o surpriză uriașă. Bărbatul le-a spus să stea la distanță, pentru că el și soția lui sunt pozitivi la coronavirus.

Mai mult, ca să fie convingător, șoferul i-a cerut polițistului numărul de telefon și i-a trimis pe whatsapp pozele cu rezultatele testelor realizate la Constanța.

"În această dimineață, pe drumul național 18 s-a produs un accident rutier în care au fost implicați doi maramureșeni care se deplasau spre casă din județul Constanța. Nu au fost persoane rănite sau accidentate. Echipajele de poliție și cele medicale sosite la locul producerii accidentului au constatat că cele două persoane sunt infectate cu noul Coronavirus. 

Acestea au fost confirmate ca fiind infectate cu COVID-19 la un laborator de pe raza județului Constanța, însă rezultatele analizelor nu au fost comunicate, conform metodologiei Institutului Național de Sănătate Publică și Direcției de Sănătate Publică Constanța. 

Pe acelaşi subiect

Echipajele de poliție, pompierii militari și cele medicale nu au intrat în contact cu cele două persoane infectate. Pompierii militari au fost echipați adecvat, cu echipamente de protecție și au procedat la dezinfectarea cu un atomizor a autovehiculului cu care au călătorit cei doi maramureșeni. 

Cele două persoane au fost preluate de un echipaj medical și internate în secția de boli infecțioase a unei unități medicale. A fost anunțată conducerea Ministerului Afacerilor Interne, respectiv a Ministerului Sănătății cu privire la situația înregistrată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. 

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de cercetări în cauză.", a comunicat Poliția Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbat din Maramureș cu soția în mașină a intrat în șanț și în gard, și a strigat la polițiști: "Nu vă apropiați, suntem pozitivi!"