Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a ţinut fiul vitreg în dulap timp de patru luni, obligându-l să bea sos iute până vomita

Un bărbat și-a forțat fiul vitreg să bea sos iute până când a vomitat și apoi l-a încuiat într-un dulap toată noaptea, caz repetat mai bine de patru luni de zile. Toate faptele sale fac parte dintr-o serie lungă de abuzuri asupra copilului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.10.2020, 18:02

Kevin Grant, în vârstă de 31 de ani
Băiatul a fost supus de tatăl vitreg la numeroase rele tratamente - Facebook / Naugatuck Police
  • Mama băiatului a fost acuzată de complicitate.
  • Cei doi urmează să fie judecaţi.

Kevin Grant, din Connecticut, SUA, l-ar fi făcut pe băiat să îngenuncheze pe ţinte, să țină o rachetă de sticlă în gură până când a explodat și să facă flotări până nu a mai putut să-și miște brațele.

Mama băiatului, Kaitlin Elizabeth Baptiste, în vârstă de 29 de ani, este acuzată de complicitate. Ştia că soțul ei îi abuzează fiul, dar nu a făcut nimic pentru a-l opri.

Autoritățile susțin că băiatul a fost forțat să doarmă într-un dulap, încuiat, din baie, timp de patru luni și lăsat afară de tatăl său vitreg doar când voia să folosească toaleta.

Poliția a fost chemată la casa cuplului din New Haven, Connecticut, SUA, în urma unui raport de abuz, potrivit Mirror.

Mandatul de arestare prevede inclusiv faptul că, într-unul dintre momentele abuzive, băiatul, a cărui vârstă nu a fost raportată, a semnalat că îi este foarte rău din cauza sosului iute pe care tatăl vitreg îl obliga să îl bea, însă bărbatul a mers şi mai departe, forţând copilul să îşi înghită propria vărsătură.

Victima ar fi descris o ocazie în care a fost acuzat că unul dintre frații săi a căzut și și-a spart capul, motiv pentru care a fost pedepsit de bărbat să stea într-un colţ al camerei timp de o săptămână.

Kevin Grant a fost acuzat abuz şi rănire voită a copilului, atac de gradul doi, cruzime intenționată, conduită inacceptabilă, fiind de altfel considerat un pericol pentru viaţa băiatului.

Mama băiatului a fost acuzată de neglijenţă şi complicitate la abuz.

Cei doi au fost însă eliberaţi, find obligaţi să achite o taxă de cauţiune de 25.000 $ și respectiv 10.000 $ . Următoarea înfăţişare în sala de judecată are loc pe 10 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a ţinut fiul vitreg în dulap timp de patru luni, obligându-l să bea sos iute până vomita