Antena Meniu Search
x

Bărbat internat într-un spital din Bucureşti, găsit mort într-un pasaj: 'Nimeni nu l-a băgat în seamă'

Un bărbat internat într-un spital din Bucureşti a fost găsit mort într-un pasaj, după ce a plecat din spital fără ca cineva să sesizeze lipsa lui. Rudele spun că după ce a dispărut, bărbatul a ajuns la un alt spital, acolo unde nimeni nu l-a băgat în seamă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.08.2019, 09:13

Bărbat internat într-un spital din Bucureşti, găsit mort într-un pasaj
Bărbat internat într-un spital din Bucureşti, găsit mort într-un pasaj - Facebook

Un bărbat internat într-un spital din Bucureşti a fost găsit mort într-un pasaj, după ce a plecat din spital fără ca cineva să sesizeze lipsa lui.

Rudele spun că după ce a dispărut, bărbatul a ajuns la un alt spital, acolo unde nimeni nu l-a băgat în seamă.

"Unchiul meu a dispărut sâmbătă, 10 August, în jurul orelor 15.00, din Spitalul Clinic de Psihiatrie Al. Obregia din București (unde era internat de 3 zile pentru investigații), din neatenția si NEPĂSAREA personalului medical. A fost găsit mort în noaptea de sâmbătă spre duminică în pasajul Aerogării, la aproximativ 10 ore după dispariție", a scris Laura Melania, nepoata bărbatului.

Tânăra a explicat că, deşi era internat, unchiul său a plecat din spital şi nimeni nu l-a oprit.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, deşi era îmbrăcat în hainele de spital şi vorbea incoerent, bărbatul a fost luat de un taximetrist şi dus la spitalul Colentina.

"Bănuim că s-a dezorientat, s-a speriat, iar într-un moment de luciditate, și-a dat seama că s-a pierdut, a vrut să se întoarcă la spital, dar nu a mai știut. Singurul nume de spital pe care și l-a amintit a fost Colentina (fiind internat acum o lună acolo) căci am aflat că la scurt timp a ajuns acolo, a intrat în secția de Neurologie întrebând unde este internat. Evident, s-a lovit de aceeasi INDIFERENȚĂ, nimeni nu l-a băgat în seamă, și a plecat mai departe, mai dezorientat decât intrase.

Am nevoie să aflu ce s-a întâmplat, cu ce s-a deplasat, să merg pe urmele lui ca să aflu adevărul, nu putem avea liniște până nu facem lumină și sper eu, dreptate în ceea ce privește spitalul care a permis unui pacient cu reale probleme să plece pur și simplu", se arată în postarea de pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bărbat internat într-un spital din Bucureşti, găsit mort într-un pasaj: 'Nimeni nu l-a băgat în seamă'