Antena Meniu Search
x

Bărbat din Lieşti împuşcat de mascaţi pentru că ataca oamenii cu pietre pe stradă

Un bărbat din comuna Lieşti, Galaţi, a fost împuşcat de mascaţi, în această dimineaţă, după ce a început să atace cu pietre oamenii care treceau pe stradă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.05.2019, 11:31

Bărbat din Lieşti, Galaţi, împuşcat de mascaţi
Bărbat din Lieşti, Galaţi, împuşcat de mascaţi - Arhivă

Un bărbat din comuna Lieşti, Galaţi, a fost împuşcat de mascaţi, în această dimineaţă, după ce a început să atace cu pietre oamenii care treceau pe stradă.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 09.00, atunci când poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 52 de ani, din localitate, aruncă cu pietre în vecini şi oamenii care treceau pe stradă.

"Politiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. La vederea polițiștilor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceștia și apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn. Polițiștii au executat focuri de avertisment în plan vertical și au solicitat ajutorul plutonului de intervenție din cadrul S.A.S", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Nici apariţia mascaţilor nu l-a liniştit pe bărbatul violent.

Pe acelaşi subiect

Acesta a continuat să arunce cu pietre în mascaţi, iar când luptătorii s-au apropiat pentru a-l imobiliza, l-a atacat pe unul dintre ei cu o şurubelniţă.

"Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectul de cauciuc, ranindu-l pe agresor. Până la venirea echipajului SMURD  acestuia i s-a acordat primul ajutor de luptătorii SAS", au mai precizat poliţiştii.

Suspectul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, urmând a fi cercetat penal pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat din Lieşti împuşcat de mascaţi pentru că ataca oamenii cu pietre pe stradă