Antena Meniu Search
x

Sătul de neajunsuri, un orădean şi-a pus capăt zilelor. Aştepta de 3 luni decizia de pensionare şi trăia din mila vecinilor

Sfârşit tragic pentru un orădean în vârstă de 61 de ani. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor, nemaisuportând situaţia în care se afla. Aştepta de 3 luni decizia de pensionare şi trăia din mila vecinilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.02.2020, 11:28

Bărbatul a fost găsit mort de un vecin
Sătul de neajunsuri, un orădean şi-a pus capăt zilelor. Aştepta de 3 luni decizia de pensionare şi trăia din mila vecinilor - Observator.tv / Imagine ilustrativă

Sfârşit tragic pentru un orădean în vârstă de 61 de ani. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor, nemaisuportând situaţia în care se afla. Aştepta de 3 luni decizia de pensionare şi trăia din mila vecinilor.

Bărbatul a fost găsit fără suflare, vineri, în baia locuinţei sale, din Oradea.

Şi-ar fi pus capăt zilelor, pentru că nu a mai suportat situaţia disperată în care ajunsese.

Rămas cu handicap locomotor în urma unui accident rutier suferit toamna trecută, bărbatul se putea deplasa doar cu cadru metalic şi şi-a depus actele pentru a se pensiona.

Doar că, decizia de pensionare nu i s-a eliberat nici până la finalul lunii trecute, iar el, rămas fără venituri, fără curent, căldură şi mâncare, trăia din mila prietenilor şi a vecinei sale, care îl ajutau cu mâncare.

Bărbatul a scris un bilet de adio, apoi şi-a pus capăt zilelor

Sătul de neajunsuri, bărbatul a scris un bilet de adio, apoi şi-a pus capăt zilelor.

A fost găsit de un vecin, care a văzut uşa casei deschisă şi a intrat să vadă ce s-a întâmplat. Omul a sunat şi la 112, însă echipajul SMURD trimis la faţa locului nu a putut decât să-i constate acestuia decesul. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu, a declarat pentru ebihoreanul.ro, că, în urma necropsiei, pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violenţă, iar în caz nu sunt suspiciuni de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sătul de neajunsuri, un orădean şi-a pus capăt zilelor. Aştepta de 3 luni decizia de pensionare şi trăia din mila vecinilor