Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit înecat după ce a încercat să traverseze Someșul pe o tiroliană improvizată

Un bărbat de 66 de ani din orașul Năsăud, dat dispărut de familie, a fost găsit înecat în Someș, după o încercare eșuată de a traversa râul pe o tiroliană improvizată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.07.2020, 14:36

Un bărbat a murit înecat după ce a încercat să traverseze Someșul pe o tiroliană improvizată
Un bărbat a murit înecat după ce a încercat să traverseze Someșul pe o tiroliană improvizată - Hepta/ imagine ilustrativă
  • Fiul a sesizat dispariția bărbatului la 112 și a plecat în căutarea lui, pe o proprietate din apropierea râului Someș.
  • Trupul bărbatului a fost descoperit abia a doua zi, pe malul drept al Someșului.

Fiul a sesizat dispariția bărbatului la 112 și a plecat în căutarea lui, pe o proprietate din apropierea râului. Acolo, el a găsit mașina tatălui său și câteva obiecte personale. 

Pentru că nu l-a găsit de unul singur, la fața locului s-au deplasat atât polițiști, cât și pompieri, care au stabilit că bărbatul ar fi încercat să traverseze râul Someș, însă ar fi căzut în apă, scrie gazetadebistrita.ro.

Astfel, au fost demarate căutări în vederea găsirii bărbatului.

”Pe proprietatea bărbatului a fost identificată o tiroliană pentru traversarea râului, pe care a fost culisat un cărucior care se afla la mijlocul tirolianei, deasupra apei, de acesta fiind agățate o plasă și o umbrelă, recunoscute de fiul persoanei dispărute ca aparținând tatălui său”, anunță IPJ Bistrița-Năsăud.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit abia a doua zi, pe malul drept al râului Someș.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a murit înecat după ce a încercat să traverseze Someșul pe o tiroliană improvizată