Antena Meniu Search
x

Bărbat ucis cu un singur pumn de un bătăuş din Dâmboviţa. Forţa loviturii i-a rupt gâtul

Un bărbat din Dâmboviţa, care fusese bătut de un tânăr de 37 de ani, a fost ucis de acelaşi agresor, după ce a refuzat să-şi retragă plângerea penală. Agresorul l-a lovit o singură dată cu pumnul în frunte, deosebit de puternic, cauzând fractura coloanei cervicale şi decesul instant al victimei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.06.2019, 11:21

Bărbat ucis cu un singur pumn de un bătăuş din Dâmboviţa. Forţa loviturii i-a rupt gâtul - Profi Media

Un bărbat din Dâmboviţa, care fusese bătut de un tânăr de 37 de ani, a fost ucis de acelaşi agresor, după ce a refuzat să-şi retragă plângerea penală.

Agresorul l-a lovit o singură dată cu pumnul în frunte, deosebit de puternic, cauzând fractura coloanei cervicale şi decesul instant al victimei.

Bărbat ucis cu un singur pumn de un bătăuş din Dâmboviţa. Forţa loviturii i-a rupt gâtul

Un tânăr din Dâmboviţa a ucis cu sânge rece un alt bărbat, dintr-o singură lovitură, pentru că respectivul refuzase să-şi retragă plângerea, acesta mai fiind bătut o dată de acelaşi agresor.

Poliţiştii informează că bătăuşul ar fi lovit victima cu pumnul în zona frunții, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală. Victima a decedat instant în urma loviturii.

Polițiștii au stabilit că, între bărbatul bănuit de agresiune și partea vătămată, un bărbat de 50 de ani, din Văcărești, ar fi existat o altercație în urma cu câteva zile, iar victima nu ar fi fost de acord cu solicitarea acestuia, respectiv de a nu formula plângere penală pentru lovire sau alte violențe.

Ucigaşul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Bărbat ucis cu un singur pumn de un bătăuş din Dâmboviţa. Forţa loviturii i-a rupt gâtul