Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Florida a mărturisit că și-a ucis soția, cei trei copii şi câinele (Video)

Un bărbat a mărturisit că și-a ucis soția, cei trei copii şi câinele familiei, după ce autoritățile au găsit descoperit trupurile fără viaţă într-o casă chiar în afara Walt Disney World, în Celebration, Florida.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.01.2020, 23:02

Un bărbat şi-a omorât toată familia
Un tată şi-a ucis cei trei copii şi soţia - wikiglobals.com

Un bărbat a mărturisit că și-a ucis soția, cei trei copii şi câinele familiei, după ce autoritățile au găsit descoperit trupurile fără viaţă într-o casă chiar în afara Walt Disney World, în Celebration, Florida.

Anthony Todt, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat pentru mai multe acuzații de omucidere și un cap de acuzare pentru cruzime faţă de animale, după ce a spus mărturisit autorităților că şi-a ucis toată familia şi câinele.

Un bărbat şi-a ucis toată familia, de Sărbători

"Pe baza anchetei inițiale pentru a include declarațiile suspectului, s-a stabilit că decesele s-au produs cândva spre sfârșitul lunii decembrie", a declarat șeriful din Osceola, Russ Gibson. reporterilor, citat de nbcnews.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost demarate verificări şi autopsii pentru victime, pentru a confirma identitățile persoanelor decedat, dar autoritățile consideră, pe baza mărturisirii lui Todt, că trupurile sunt cele ale soției sale Megan și a celor trei copii ai cuplului, a spus Gibson. Vârstele copiilor erau cuprinse între 4 și 13 ani.

Frustrarea autorităţilor este foarte mare în acest caz, deoarece poliţiştii au mers la adresa respectivă pentru a verifica o informaţie, după ce o rudă a familiei din afara statului a contactat poliţiştii cu îngrijorarea că familia era bolnavă de gripă și nu mai ştie nimic despre ei de câteva zile. Gibson a spus că poliţiştii nu au putut să ia contact cu familia, dar că nu au observat nimic suspect.

"Se știe că această familie călătorește foarte des, așa că nu a fost neobișnuit ca poliţiştii să presupună că familia era plecată în vacanţă", a spus Gibson.

Este posibil ca familia să fi fost deja moartă în casă când poliţiştii și-au efectuat verificarea, a spus șeriful.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din Florida a mărturisit că și-a ucis soția, cei trei copii şi câinele (Video)