Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi reţinuţi pentru că au batjocorit doi minori. Probele, descoperite graţie verificărilor dintr-un alt dosar

Trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, au fost reţinuţi, joi, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind acuzaţi că au batjocorit doi minori în urmă cu şase ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.08.2019, 18:05

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru infracţiuni comise în aprilie 2013
Bărbaţii reţinuţi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arest preventiv - Hepta

Trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, au fost reţinuţi, joi, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind acuzaţi că au batjocorit doi minori în urmă cu şase ani.

Probele care îi incriminează pe cei trei bărbaţi au fost descoperite de procurori când efectuau verificări într-un alt dosar.

Bărbaţii reţinuţi au batjocorit minorii într-o noapte din aprilie 2013

În iunie, în urma percheziției informatice într-un dosar în instrumentare, procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

Oamenii legii ar fi descoperit pe un dispozitiv imagini care îi arătau pe cei trei bărbaţi agresând sexual doi minori.

S-a stabilit că, în luna aprilie a anului 2013, cei trei bărbaţi reţinuţi ar fi lipsit de libertate în mod ilegal doi minori, pe care i-au adus într–un apartament situat pe raza Sectorului 2, sub ameninţări, şi i-ar fi constrâns să întrețină relații sexuale, i-ar fi agresat și supus la umilințe.

Ancheta a scos la iveală că întregul incident s-a produs în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2013, în apartamentul deţinut de unul dintre cei trei inculpaţi.

Acesta îi cunoştea pe minori şi i-a dus pe rând în apartamentul respectiv, unde a profitat de ei alături de ceilalţi doi inculpaţi.

Cei minori au fost sechestraţi, violaţi şi supuşi la umilinţe greu de imaginat timp de aproximativ şase ore şi jumătate.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi vineri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi reţinuţi pentru că au batjocorit doi minori. Probele, descoperite graţie verificărilor dintr-un alt dosar