Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a furat 29 de cadavre de copii pentru a le adăuga “colecţiei” sale de păpuşi refuză să le ceară iertare părinţilor

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Rusia, care a furat 29 de cadavre de femei pentru a le adăuga "colecţiei lui de păpuşi", refuză să le ceară iertare părinţilor îndureraţi. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 04.11.2020, 12:18

Anatoly Moskvin a fost internat într-un spital de psihiatrie
Anatoly Moskvin a fost internat într-un spital de psihiatrie - Profimedia Images
  • Bărbatul care a furat cadavrele unor femei şi le-a transformat în păpuşi refuză să le ceară iertare părinţilor victimelor sale.
  • Anatoly Moskvin a fost internat într-un spital de psihiatrie, dar o comisie medicală consideră că poate fi externat.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Anatoly Moskvin fura cadavre de femei, pe care le mumifica, apoi le machia şi le îmbrăca cu haine luate de la păpuşi. Ba mai mult, individul le organiza şi petreceri în apartamentul în care locuia alături de părinţii săi. Aceştia au declarat că nu ştiau ce activităţi desfăşoară fiul lor. 

“Am văzut păpuşile, dar nu ne-am imaginat că ar fi vorba de cadavrele unor copii. Am crezut că este un hobby al său şi nu am considerat că este ceva greşit”, a declarat Elvira Moskvin, mama bărbatului. 

Adus în faţa justiţiei, bărbatul a refuzat să le ceară iertare părinţilor victimelor sale. “Erau doar nişte fete. Nu m-am gândit niciodată la părinţii lor, nu îi cunosc”, a declarat Moskvin. “În plus, drepturile lor asupra fiicelor au încetat în momentul în care le-au îngropat, aşa că nu o să-mi cer scuze”. 

Anatoly Moskvin a declarat că-şi doreşte să devină profesor de engleză. În trecut acesta a lucrat ca traducător pentru Armata Roşie şi a scris mai multe cărţi de istorie.  

În prezent, bărbatul este internat într-un spital de psihiatrie, deşi o comisie medicală a declarat că poate fi externat. 

În 2011, Moskvin a recunoscut în faţa poliţiştilor că a profanat zeci de morminte ale unor fete cu vârste între 3 şi 12 ani. Acesta le-a spus părinţilor că “şi-au abandonat fiicele în frig”, iar el le-a luat acasă pentru a le încălzi. 

Mama unei dintre victime cere justiţiei să-l condamne pe Moskvin la închisoare pe viaţă. “Este o persoană bolnavă. M-aş bucura să-l văd închis pe viaţă”. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bărbatul care a furat 29 de cadavre de copii pentru a le adăuga “colecţiei” sale de păpuşi refuză să le ceară iertare părinţilor